Apple heeft niet stilgezeten, dat werd gisteren wel duidelijk tijdens het jaarlijkse Apple-event. Één van de topics die werd besproken was Apple TV+; het film- en serie platform waarmee ze officieel de strijd met Netflix aangaan. Dat Apple er zin in heeft wordt wel duidelijk bij het zien van de gruwelijke trailer van de eerste serie SEE.

SEE

De openingsact van dit nieuwe platform gaat over een post-apocalyptische wereld waarin iedereen het zicht is verloren. In deze wereld heeft de mensheid zich door de jaren heen aangepast aan een leven zonder ogen. Met nieuwe eigenschappen heeft de mensheid geleerd te kunnen bouwen, jagen en overleven. Peaky Blinders schrijver Steven Knight regisseerde SEE samen met Francis Lawrence. De hoofdrol is voor niemand minder dan Jason Momoa.

Kortom: alles lijkt er op dat Apple knallend van start gaat met deze dikke serie. Om hem te bekijken moeten we even wachten, 1 november wordt hij gelanceerd. Tegelijk met het hele Apple TV+ platform. Check hier vast de trailer.