Entertainment

Tom Cruise en NASA werken aan de eerste film IN de ruimte!

Tom cruise

Als het aan Tom Cruise en NASA ligt zullen we binnenkort kunnen genieten van een wel héél bijzondere film. De acteur is namelijk in gesprek over een actiefilm die zich deels in de ruimte zal afspelen. De film zal hiermee de eerste film -worden die zich écht in de ruimte wordt opgenomen (en dus niet in een Hollywoodstudio).

Tom Cruise komt met eerste ruimte film

Natuurlijk zijn er talloze films en series die zich in de ruimte afspelen. Van Gravity tot Star Wars: de ruimte is nu eenmaal een gewilde locatie. Het is dus niet verrassend dat een deel van de 50 beste Amerikaanse films die ooit gemaakt zijn, zich afspelen ‘in’ de ruimte. Het bleef hiermee altijd bij grote Hollywoodstudio’s en veel special-effects. Nu lijkt Tom Cruise geschiedenis te gaan schrijven. Hij krijgt hierbij hulp uit een opvallende hoek.

Elon Musk helpt met het project

Over de toekomstige ruimtefilm is er nog geen regisseur, schrijver of plot bekend. Wel is duidelijk dat Tom Cruise niet alleen aan de film hoeft te werken. Hij werkt namelijk samen met Elon Musk en diens bedrijf SpaceX. Ook NASA werkt met Tom Cruise aan het project. Dit kan wel eens de vetste en meest bijzondere film worden die de acteur ooit heeft gemaakt. Hij was al wel eerder te zien in science-fiction films, zoals Oblivion en Edge of Tomorrow.

Nog een Tom Cruise film om naar uit te kijken

We kennen Tom Cruise als een acteur die altijd zijn eigen grenzen opzoekt. Zijn films zijn dan ook vervuld met gevaarlijke en stoere stunts. Dat hij alles behalve stil zit, bleek wel uit recent nieuws. Toen werd bekend gemaakt dat de acteur na 33 jaar terugkeert als Pete Mitchell, voor Top Gun: Maverick. Dit langverwachte en vette vervolg was gepland voor juli 2020. Doordat er veel bioscoopfilms vervroegd worden uitgebracht, kunnen we de film hopelijk wat eerder zien. Tot die tijd zullen we het moeten doen met andere films die zich in de ruimte afspelen.