De nieuwe releases op Netflix stijgen letterlijk de pan uit. We kregen al uit het niets de Lord of the Rings-trilogie en kregen ook te zien dat deze schoonheid in de nieuwe Netflix Original Queen Sono zal spelen. Na het succes van het eerste seizoen van The Punisher hebben we eindelijk weer heerlijk nieuws te horen gekregen! The Punisher seizoen 2 zal in januari eindelijk op Netflix verschijnen.

The Punisher

Het vorige seizoen had natuurlijk eigenlijk al een top eind. Hoe ze voortgaan zetten is voor ons nog een groot vraagteken, maar als we terugblikken naar seizoen 1 kan het haast niet anders. Seizoen 2 wordt een heerlijk spektakel.

De serie staat in het teken van de ex-marinier Frank Castle die wraak wilt nemen op de mensen die zijn familie hebben vermoord. Terwijl hij wraak wilt nemen wordt er ook op hem gejaagd en zo ontstaat er een kat-en-muisspel tussen deze criminelen en de brute killer Frank Castle. Een gevreesde man die, daardoor in de onderwereld bekend  raakt als The Punisher. Tja, wat pak je nog af van iemand die alles al verloren heeft? Yup, haast helemaal niks en dat maakt hem zo uiterst gevaarlijk.

De 13 nieuwe afleveringen van seizoen 2 verschijnen in januari 2019 op Netflix.