Het is niks nieuws dat de de Amerikaanse online streamingdienst Netflix miljarden dollars pompt in unieke content, die overal in de wereld wordt geproduceerd. Een continent was tot op de dag van vandaag nog niet gebruikt. Afrika. De nieuwe Netflix Original zal onder de naam Queen Sono op de streamingdienst verschijnen.

Queen Sono

De hoofdrol is weggelegd voor de beeldschone Zuid-Afrikaanse actrice Pearl Thusi. Queen Sono wordt een drama serie dat zich in Afrika afspeelt, goh hoe kan het ook anders. Thusi is een vrouwelijke spion die tegen misdaad vecht. Okeoke, leuke dame, spion, vecht tegen misdaad en Netflix pompt er een lading geld in. Als je het aan ons vraagt kan het niet anders dat dit een top serie wordt. Daarnaast moet deze schoonheid dealen met een aantal persoonlijke issues dat in deze Netflix Original aanbod zal komen.

Helaas hebben we nog geen trailer.. enkel het Twitter bericht van Pearl Thusi. Als alles verloopt volgens schema zullen we de serie volgend jaar op Netflix mogen aanschouwen. De lancering is internationaal, dus we zullen ook in ons kikkerlandje deze serie kunnen aanschouwen!