Nog een paar maanden en dan kunnen we eindelijk genieten van de meest geanticipeerde live-action remake van het jaar: The Lion King. Om goed in die flow te blijven heeft Disney daarom nu hun tweede trailer uitgebracht en wat ziet die er toch heerlijk uit.

The Lion King

Save the date, want 19 juli is het eindelijk zover en zal The Lion King te zien zijn in de bioscoop. Het is natuurlijk al vanzelfsprekend dat deze film een absolute topper gaat worden. De trailers doen zeker niet onder aan het origineel en de animaties zien er fantastisch uit. In deze nieuwe trailer mogen we een glimp ontvangen in het groeiproces van Simba en hoe met zijn kameraadjes door het leven gaat, maar uiteraard gaat dit gepaard met de nodige problemen.

Check hieronder de gloednieuwe trailer:

Live-action Remake

De meeste van ons zijn opgegroeid met deze tekenfilm. Het is al lange tijd bekend dat Disney bezig is met een remake van deze klassieker. Nu kunnen we eindelijk genieten van de beelden. De eerste trailer is de eerste paar minuten van de tekenfilm, de tweede trailer laat de openingsscène van Simba’s introductie tegenover het dierenrijk en in de laatste trailer zien we hoe Simba groeit en ouder wordt. Dit laat zien dat ze trouw blijven aan het origineel. De film wordt geregisseerd door Jon Favreau, dezelfde regisseur van The Jungle Book.