De eerste trailer van The Lion King (2019) staat online. Eindelijk kunnen we onze ogen werpen op de eerste beelden van deze langverwachte remake. Het gaat ongetwijfeld storm lopen in de bioscopen, toch aardig van Disney om ons alvast een voorproefje te geven. Zo zien we wat de film ongeveer gaat zijn, zien we bekende en nieuwe namen voorbij komen en is de datum bekend wanneer de film gaat draaien. We worden verwend deze maand. Zo hebben we al een trailer voorbij zien komen van Detective Pikachu, de PG-13 versie van Unce Upon a Deadpool en Lego Movie 2.

The Lion King

de meeste van ons zijn opgegroeid met de tekenfilm. Het is al lange tijd bekend dat Disney bezig is met een remake van deze klassieker. Nu kunnen we eindelijk genieten van de eerste beelden. De trailer is de eerste paar minuten van de tekenfilm. Dit laat zien dat ze trouw blijven aan het origineel. De film wordt geregisseerd door Jon Favreau, dezelfde regisseur van The Jungle Book. 

Stemacteurs

The Lion King (2019) heeft veel nieuwe stemacteurs. Deze staan voor de uitdaging de oude iconische personages eigen te maken. Geen makkelijke taak. Toch denken we dat het voor de meeste personages wel goed zit. Zo zien we onder andere stemacteurs Donald Glover (Simba), Seth Rogen (Pumbaa), Beyoncé (Nala) en John Oliver (Zazu). Ook is er een oude bekende: James Earl Jones vertolkt nogmaals vader Mufasa. Dat is maar goed ook, want we zouden niet weten wie deze koninklijke stem anders eer kan aandoen.

Muziek

Elton John en Hans Zimmer zorgen voor de muziek. Dus we verwachten The Circle of Life en Can You Feel the Love Tonight. Stiekem hopen we ook dat Hakuna Matata een terugkeer maakt. Sinds de live remake van The Jungle Book een versie heeft van I Wanna Be Like You is er een kans dat onze wens in vervulling gaat. The Lion King (2019) draait 19 juli in de bioscoop.