Afgelopen zondag heeft Disney ons weer flink in de watten gelegd. Zo hebben zij nieuwe beelden vrijgegeven van de live-action remake van The Lion King. Het filmpje duurt slechts één minuut, maar dat neemt niet weg dat het heerlijk is om naar te kijken.

The Lion King

In de korte nieuwe trailer zien we beelden van de openingsscène, waarin het welpje Simba wordt gepresenteerd aan de rest van het dierenrijk. Op de achtergrond genieten we uiteraard van de warme deuntjes van het nummer The Circle Of Life. The Lion King (2019) draait 19 juli in de bioscoop.

Live-action Remake

De meeste van ons zijn opgegroeid met de tekenfilm. Het is al lange tijd bekend dat Disney bezig is met een remake van deze klassieker. Nu kunnen we eindelijk genieten van de beelden. De eerste trailer is de eerste paar minuten van de tekenfilm en de tweede trailer laat de openingsscène van Simba’s introductie tegenover het dierenrijk. Dit laat zien dat ze trouw blijven aan het origineel. De film wordt geregisseerd door Jon Favreau, dezelfde regisseur van The Jungle Book.