Het lijkt erop dat Netflix ons – wederom – weer erg gelukkig gaat maken. Er staat namelijk een nieuwe actiefilm op de planning van het streamingplatform. De film, The Last Days of American Crime, lijkt nog het meeste op een combinatie tussen La Casa de Papel en Extraction. Verwacht dus heel veel actie én een ingenieus plan om een gigantische geldroof uit te kunnen voeren.

The Days of American Crime belooft een spektakel te worden

Hoofdpersoon in de nieuwe film is Graham Bricke. Graham woont in een Amerika dat is overgeleverd aan grootschalige criminaliteit, terrorisme en moord. Onder andere zijn broer, die zelf ook een crimineel was, is hier slachtoffer van geworden. Zelf staat Graham minder aan de voorgrond. De overheid besluit in een laatste poging de criminaliteit te bestrijden, een ‘signaal’ te introduceren. Door dit signaal wordt iedereen tegengehouden die een crimineel feit wil plegen. Maar voor het zover is, moet er in The Last Days of American Crime nog één grote overval worden gepleegd.

The Last Days of American Crime

Een onmogelijke overval

Graham komt een mysterieuze vreemdeling tegen. Deze vreemdeling lijkt dingen te weten over Graham’s broer. Bovendien wil hij dat Graham hem helpt bij een grote, laatste overval. Hij wil maar liefst $30 miljoen stelen. Hiervoor schakelt hij ook de hulp in van een sexy hacker. Met z’n drieën zullen ze de overval moeten laten werken, voordat het te laat is. De titel van de film, The Last Days of American Crime, kunnen we dus behoorlijk letterlijk nemen.

Release-datum

The Last Days of American Crime staat vanaf 5 juni op Netflix. We moeten dus even geduld hebben, maar gelukkig staat er nu ook al genoeg. Zo vertelden we je al over de nieuwe films die deze week nieuw op Netflix verschenen. Nog even geduld dus. Tot het zover is kunnen we genieten van de vette trailer hieronder.