In deze tijden zien we onze vrienden een stuk minder. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op onze beste vriend: Netflix. Van toffe science-fiction films tot schokkende true crime documentaires: het aanbod is (gelukkig) groot. Ook deze week breidt het streamingplatform zijn aanbod uit. Dit zijn twee films die de komende dagen nieuw op Netflix verschijnen en jij niet aan je voorbij mag laten gaan.

Nieuw op Netflix

Op Netflix is er genoeg te vinden voor iedereen. Natuurlijk zijn populaire series als La Casa de Papel en Stranger Things (opnieuw) te bekijken, maar er zijn ook een aantal series die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Het zorgt ervoor dat we niet snel uitgekeken raken. Bovendien komen er ook deze week weer twee films nieuw op Netflix bij.

Crazy Rich Asians – donderdag 21 mei

Deze komedie uit 2018 gaat over – de naam zegt het al – een groep Aziaten die ongelofelijk rijk is. De doorsnee Rachel heeft al een tijd een relatie met haar vriend Nick Young. Wanneer hij haar uitnodigt voor de bruiloft van een vriend in Singapore, lijkt dit dan ook een goed moment om zijn familie te ontmoeten. Dan blijkt echter dat Nick tot een familie behoort die ongelofelijk rijk is. Die familie, onder leiding van Nick’s strenge moeder, zit alles behalve te wachten op Rachel. Crazy Rich Asians is een grappige wegkijk-komedie. Vanaf donderdag 21 mei staat de film nieuw op Netflix.

King Kong – vrijdag 21 mei

Deze film is een echte klassieker. Het is dus ook verrassend dat hij niet veel eerder nieuw op Netflix verscheen. De film werd in 2005 geregisseerd door Peter Jackson, de regisseur achter de Lord of the Rings films. Een groep filmmakers en castleden reist af naar het mysterieuze Skull Island. Daar worden ze al gauw geconfronteerd met de vijandelijke inboorlingen en gigantische dieren die het eiland herbergt. Eén van de dieren is de koning van het eiland: de gigantische gorilla Kong. Kong zit alles behalve te wachten op de inbreuk van de filmploeg. Wat volgt is een actiefilm die de kijkers zelfs meeneemt naar het vroegere New York. Vanaf vrijdag 22 mei staat King Kong online.