Soms komen er van die films voorbij waarvan je meteen al aanvoelt: dit wordt zo’n actiethriller die je van begin tot einde in de greep houdt. Extraction is zo’n film. De film staat vanaf vandaag op Netflix. Chris Hemsworth speelt de rol van een huurling op een gevaarlijke missie.

Extraction vanaf vandaag te zien

In Extraction volgen we het personage Tyler Rake. Rake wordt door een grote crimineel ingehuurd: zijn tienerzoon is ontvoerd en zelf zit hij opgesloten, zodat hij zijn zoon (Ovi genaamd) niet kan terughalen. Aan Rake dus de taak, maar die blijkt niet zonder problemen. Wat volgt is een zenuwslopende missie door Bangladesh. Rake’s missie stopt niet bij het bevrijden van Ovi. De stad blijkt immers in totale lockdown te zijn gesteld. Rake zal er alles aan moeten doen om Ovi’s veiligheid (en die van zichzelf) te kunnen garanderen.

Extraction

Boordevol actie

Aan de film werkte veel grote namen mee. Naast Hemsworth is ook David Harbour te zien. Die naam doet misschien niet direct een belletje rinkelen. Toch is Harbour hard op weg om zichzelf legendarisch te maken in Hollywood. Zo speelde hij eerder de rol van Jim Hopper in Stranger Things en is hij te zien in de nieuwe Black Widow film. De Russo Brothers, die eerder de Avengers films voor hun rekening namen, hebben de productie van Extraction gedaan. We kunnen er dus van uit gaan dat het qua actie wel goed zit in deze film. Gebaseerd op het strakke trainingsschema van Chris Hemsworth, durven we ook te zeggen dat de acteur de actiescènes waarschijnlijk moeiteloos aan zal kunnen.

Extraction

Nu te zien op Netflix

Extraction is vanaf vandaag te zien op Netflix. Het is hiermee niet de enige film van de acteur die op Netflix staat. Ook films als Men in Black International en In The Heart of the Sea zijn online te vinden. Kijk tot vrijdag de trailer hieronder om een beeld te krijgen bij wat we kunnen verwachten van de vette film.