Het is één van de laatste films die in het voorjaar van 2020 uitkwam voordat de de ellende uitbrak. En het succes was misschien nog wel groter geweest als de bioscopen niet ineens dicht moesten. Maar The Gentlemen is nog niet klaar met het grote publiek, want van de film wordt nou ook een eigen TV-serie gemaakt.

The Gentlemen, de heerlijke misdaadcomedy

Als je hem nog niet gezien hebt toen hij net uitkwam, is het zeker een aanrader. De misdaadcomedy The Gentlemen, geregisseerd door Guy Ritchie, is een combinatie van misdaad, actie en comedy. We zien Matthew McConaughey in een karakteristieke rol voor hem, als eindbaas die het flink voor het zeggen heeft. Bijrollen voor Hugh Grant, Charlie Hunnam en Michelle Dockery (van Downton Abbey) maken het feestje compleet. Met een 7,9 op IMDb wordt The Gentlemen dan ook goed gewaardeerd. Gelukkig komt er dan ook een TV-serie van The Gentlemen.

tv-serie van the gentlemen

De TV-serie van The Gentlemen in de maak

Voor iedereen die The Gentlemen een goeie film vindt of waarschijnlijk gaat vinden, is er goed nieuws. Er is namelijk een TV-serie van The Gentlemen in de maak. Regisseur Guy Ritchie gaat ermee aan de slag en is zowel schrijver als regisseur van de veelbelovende serie. Hij kan ervoor zorgen dat het niet gaat zoals veel andere films die een eigen serie krijgen. Het is namelijk wel eens vaker flink geflopt als het grote scherm naar het kleine scherm wordt verplaatst of andersom. Maar die verwachting is er dus niet met de TV-serie van The Gentlemen.

tv-serie van the gentlemen

Alle lof voor Guy Ritchie

Dat de verwachtingen hoog zijn voor de TV-serie van The Gentlemen, komt dus voor een groot deel door de regisseur. Voorlopig is het enige dat we weten namelijk dat Guy Ritchie deze serie onder zijn hoede krijgt. We weten nog niet of dezelfde sterren uit de film ook gaan spelen in de TV-serie, maar dat zullen we snel genoeg horen. Miramax Television, die de producent van de serie wordt, heeft er alle vertrouwen in. Ze zeggen met Ritchie één van de meest onderscheidende en productieve regisseurs te hebben die al jaren ver komt met zijn creativiteit. We kunnen er dus op vertrouwen dat het een serie wordt om van te smullen.