Food & Drinks

Tesla gaat zich mengen in biermarkt: de Tesla Gigabeer komt eraan

Gigabeer Tesla Bier

We kennen Elon Musk als een man met bizarre ideeën. Een scheetkussen in de autostoel of een clownstoeter om mee te claxonneren, niet is voor hem te gek. Afgelopen weekend kondigde Elon Musk zelfs aan dat Tesla een eigen bier gaat ontwikkelen: maak kennis met de Gigabeer.

Aankondiging bij de Gigafactory

Dit weekend stond Elon Musk op het podium bij zijn Gigafactory in Berlijn. Zoals de naam al zegt: dit is een mega grote fabriek waar allerlei onderdelen van Tesla’s worden gemaakt en verstuurd. Tijdens een presentatie om de werknemers te danken en een hart onder de riem te steken, liet Musk ook weten dat het bedrijf zich gaat mengen in de biermarkt. Tesla komt binnenkort namelijk met de Gigabeer.

De Gigabeer heeft een opvallend uiterlijk

Een bijzondere keuze, aangezien bier en autorijden een echte no-go is (ook in de ogen van Musk). Daarom verwachten we dat het hierbij gaat om een alcoholvrije biervariant. Maar dat weten we niet zeker, over de smaak en ingrediënten is namelijk nog niets bekend. Wel weten we hoe het drankje eruit gaat zien, en dat is op zijn zachtst gezegd erg bijzonder. Maar goed, Tesla wil graag in alles bijzonder zijn, dus ook in het produceren van bier.

Bier van Tesla

Waarschijnlijk draait het hierbij dus meer om de verpakking dan het drankje zelf. De fles heeft iets weg van het uiterlijk van de Tesla Cybertruck. We staan er dus ook niet van te kijken als kopers van deze auto zo’n flesje cadeau krijgen. Net zoals dat elektrische Ford-rijders een flesje parfum met benzinegeur ontvangen om de geur van benzine nooit verloren te laten gaan.

Teslaquila

Wanneer het bier van Tesla te verkrijgen is, is nog niet duidelijk. Ook de prijs is nog niet bekend. Het is overigens niet de eerste keer dat Elon Musk een drankje introduceert. Twee jaar geleden kwam hij nog met de Teslaquila. Een overheerlijke tequila van Tesla.

View post on Instagram