Elon Musk houdt niet van stil zitten. As hij niet bezig is om met zijn elektrische auto’s, dan kan het maar zo zijn dat hij een vlammenwerper in het leven heeft geroepen. Dit keer zullen we ‘Tesla’ in een geheel ander marktsegment tegenkomen.

Teslaquila

Na het verontrustende nieuws dat er een mega te kort aan tequila in de wereld is, hebben we nu eindelijk positief nieuws omtrent tequila. Tesla heeft zojuist een patent aangevraagd voor een eigen gedestilleerde agave liquor en een blauwe agave liquor, oftewel de Teslaquila.

Het is niet de eerste keer dat we nieuws ontvingen over de Teslaquila, naja ‘nieuws.’ Het was meer dat we tussen neus en lippen door op Twitter een bericht van Musk tegenkwamen:

Teslaquila elon musk gewoonvoorhem

De tweet bleek een 1 april grap te zijn, dus daar vervlogen onze dromen om op een vrijdagavond een suicide shot te doen met Teslaquila. Maar niets is minder waar nu we een foto en een bevestiging hebben gekregen over hun tequila.

Iedereen weet dat Tesla vernieuwende auto’s bouwt, maar het moet nog blijken of ze het ook in zich hebben om een eigenzinnige tequila uit te brengen. Altijd onthouden hé, don’t drink and drive even it’s a Tesla.