Ondanks dat Marco Borsato repte over het feit dat ‘afscheid nemen niet bestaat’, is het einde (en daarmee ook het afscheid) van één van onze favoriete series nabij. De seriefinale van onze favoriete Netflix-series is over ongeveer twee maanden te zien op Netflix. Om ons alvast warm te maken voor het knallende slotstuk van La Casa de Papel, dropte Netflix een gloednieuwe teaser.

‘La Casa de Papel’ seizoen 5 deel 2 is bijna daar

De echte fans weten natuurlijk dat het laatste seizoen van de Spaanse serie is opgesplitst in twee delen. La Casa de Papel seizoen 5 deel 2 wordt het allerlaatste deel van deze spectaculaire show. Wanneer we ‘m mogen verwachten? Twee nachtjes voordat de goedheiligman cadeautjes uitdeelt, doet Netflix ook een duit in het zakje door te trakteren op de laatste vijf afleveringen van La Casa de Papel. Iedere aflevering duurt vijftig minuten, in totaal zo’n 250 minuten kijkplezier.

Let op! Het volgende deel bevat spoilers.

Het einde van La Casa de Papel seizoen 5 deel 1 liet ons verbouwereerd achter. Tokio pleegde zelfmoord om haar consorten te beschermen tegen een aanval. Dat is slecht nieuws voor de kijker, die daardoor niet langer kan genieten van één van de knapste actrices van La Casa de Papel seizoen 5. En bovendien grote tegenslag voor het team overvallers. El Professor is er klaar mee en wil voorkomen dat er meer dierbaren komen te overlijden door zijn geplande overval. Helaas voor hen ziet de situatie er nog steeds niet bijzonder rooskleurig uit. De bende in rode pakken is omsingeld en worden achternagezeten in de bank. Ook zien we in de gloednieuwe teaser dat Raquel in de boeien wordt geslagen door het leger… Betekent dit het einde van de hele overval? Of heeft El Profesor nog een trucje achter de hand om toch als ‘winnaar’ uit de bus te komen? Wie zal het zeggen.

Het is nog een aantal nachtjes slapen, maar niet getreurd. Tot die tijd kunnen we ons verlekkeren aan de gloednieuwe teaser van La Casa de Papel seizoen 5 deel 2.