Entertainment

Sylvie Meis zet internet in vuur en vlam met nieuwe bikinifoto’s: ‘Wauw!’

sylvie meis 4

Sylvie Meis laat weer van zich horen, en man, wat een statement. Deze 45-jarige diva showt zichzelf op de rand van het zwembad in een kleine bikini die niet veel verhult. En ja, je raadt het al, dat plaatje trekt behoorlijk de aandacht.

Sylvie Meis’ leven en carrière

Sylvie Meis, geboren op 13 april 1978 in het gezellige Breda, Nederland, is zo’n allround Nederlandse bekendheid. Ze is een bekende presentatrice, actrice, en model.

Sylvie is deels van Indische afkomst en is opgegroeid in Zundert. Na haar middelbare school, heeft ze een HBO-opleiding gevolgd in Personeel & Arbeid. Haar sterrenreis begon in 1997 met een klein rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden.

In 1999 begon ze haar carrière als presentatrice bij Fox Kids en hostte ze diverse shows, zoals de Smiths 24 Games en Pokémon Flippo Update. Ze acteerde ook in series als Costa! en Pista!. Later verhuisde ze naar MTV en TMF, waar ze samen met Sylvie Meis Babe Trap presenteerde. In 2004 kreeg ze haar eigen show, Modelfacts.

Sylvie heeft een hele hoop prijzen binnengesleept, inclusief ‘tv-babe van het jaar’ in 2002 en ‘mooiste vrouw van Nederland’ volgens FHM in 2003. Ze heeft ook op de cover gestaan van de Otto-kledingcatalogus als model.

Haar privéleven is ook behoorlijk opmerkelijk geweest. Ze was getrouwd met Rafael van der Vaart, met wie ze een zoon heeft. In 2017 ging ze een verloving aan met Charbel Auoad, maar dat liep al snel op de klippen. In 2020 trouwde ze met Niclas Castello, maar helaas kondigde ze in 2023 aan dat ze zouden gaan scheiden. Sylvie Meis blijft zonder twijfel een spraakmakende persoonlijkheid in de entertainmentwereld.

Niet alleen op de buis, maar ook online een knaller

Sylvie Meis staat niet alleen op televisie en in roddelbladen in de spotlights. Ook op Instagram is ze een ware sensatie. Dat merk je wel aan de indrukwekkende 1,4 miljoen volgers die deze 45-jarige mediapersoonlijkheid op Instagram heeft verzameld. Ze trakteerde haar volgers onlangs op een behoorlijk gewaagde foto. Sylvie Meis pronkt aan de rand van het zwembad in een nogal kleine blauwe bikini en laat haar Instagram-volgers gewoonweg sprakeloos achter. Eén van haar fans ging zelfs zo ver om haar een godin te noemen. Haar verleidelijke blik, topfiguur, en onweerstaanbare charme knallen van de foto af, en het is duidelijk dat ze de aandacht van velen trekt.

Check hieronder die gewaagde foto van Sylvie Meis:

View post on Instagram