Entertainment

3 brute Sylvester Stallone films die je op Netflix kunt kijken

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone is zonder twijfel één van de acteurs op wie we kunnen rekenen voor films met de broodnodige actie. Het fijne is dat een groot deel van zijn films gewoon op Netflix te zien zien. Wij lichten er drie voor je uit. Let’s go.

3 Netflix Sylvester Stallone films

Inmiddels is Sylvester Stallone alweer 74 jaar oud en zullen we hem niet in dezelfde soort actiefilms zien als tijdens zijn gloriejaren. Toch zijn er genoeg films te vinden uit de voortreffelijke jaren van Sylvester Stallone en kan hij zich ook in recente films nog goed redden. Ben jij op zoek naar een Netflix film voor vanavond? Check dan deze drie Sylvester Stallone toppers.

Escape Plan

In Escape Plan zien we nog een andere filmlegende terug: niemand minder dan Arnold Schwarzenegger. Stallone speelt Ray Breslin, die is gespecialiseerd in het kraken van gevangenissen en zo altijd gemakkelijk kan ontsnappen. Hij wordt echter in extreem goed beveiligde gevangenis geplaatst. Ray moet vervolgens samenwerken met het personage van Schwarzenegger om ook deze geavanceerde gevangenis te slim af te zijn.

IMDb-score: 6.7

Watch on YouTube

Rambo

Dit is niet het origineel, maar alweer het vierde deel uit de Rambo-franchise. De films zijn de bekendste films van Sylvester Stallone, en ook dit deel toont de acteur op z’n best. Rambo moet in deel 4 samenwerken met een team van huursoldaten. Samen reizen ze af naar Burma. Daar wordt een groep christelijke zendelingen vastgehouden.

IMDb-score: 7.0

Watch on YouTube

The Expendables

Sylvester Stallone regisseerde, schreef en speelde in de The Expendables films. Net als Rambo heeft de acteur op deze films dus ook echt zijn eigen stempel gedrukt. De ‘Expendables’ zijn een groep huurlingen die worden ingehuurd voor grote operaties. Het leuke aan de actiefilms is dat er veel actiehelden uit de jaren ’80 en ’90 weer in te zien zijn. Inmiddels zijn er drie delen van The Expendables verschenen, die je alle drie op Netflix kunt kijken. Check ook ons andere overzicht geschikte filmreeksen voor filmmarathons die je binnen 24 uur kunt halen.

IMDb-score: 6.5

Watch on YouTube