Dat Sylvana IJsselmuiden een mooie vrouw is, dat weten we allemaal. Ze is ook niet onopgemerkt gebleven bij de coureurs van de Formule 1. Zelf is ze ook helemaal fan van de autosport. Zo praat ze vaak over de F1 en presenteert ze ook F1 minuut op Dumpert. Eén coureur greep zijn kans en gleed in de DM van de prachtige presentatrice, dat kunnen we hem natuurlijk niet kwalijk nemen.

F1-coureur grijpt zijn kans bij Sylvana IJsselmuiden

We kunnen vaak genieten van de mooie plaatjes die Sylvana IJsselmuiden op Instagram plaatst. Ze verrast ons keer op keer met pikante en mooie foto’s. Ze is niet voor niets uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Maar wij zijn niet de enige die af en toe wel eens gluren op de Instagram van de presentatrice. Ze viel ook in de smaak bij Formule 1-coureur Lando Norris.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dumpert (@dumpert)

Lando Norris probeert het op een ludieke manier

Sylvana IJsselmuiden vertelde de anekdote bij de podcast ‘F1 aan Tafel‘ op Grand Prix Radio: “Op een gegeven moment had ik een fotoshop gemaakt, want ik heb allemaal van die voetgekkies. Dus ik had een foto gemaakt met dikke voeten. Toen reageerde Lando met ‘sexy feet’”. Zo begon het contact tussen de twee. Niet echt heel charmant, maar we moeten toegeven dat Lando het op een ludieke manier probeert.

“Het liep een beetje uit de hand”

Zo braaf als ze is bedacht ze een plannetje: “ik ga eens kijken hoe ver ik kan gaan met Norris. Ik wilde kijken of ik hem uit de tent kon lokken.” Op een gegeven moment ging Sylvana iets te ver. Haar vriend en autocoureur Steijn Schothorst vond het allemaal niet meer zo leuk en vroeg of ze ermee wilde stoppen. Ook een vriend van Norris vond het niet kunnen dat de presentatrice hem zo in het daglicht zette.

De reden dat Lando het probeert bij de Nederlandse schoonheid, dat is wel duidelijk:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)