Ons land kent een hoop knappe vrouwen. Om een beetje het overzicht te houden van al het schoon dat er rondloopt, kunnen we de FHM 500-verkiezing jaarlijks gebruiken als handvat. Ook dit jaar is de balans opgemaakt en hebben we een nieuwe ‘Mooiste Vrouw van Nederland’. Deze titel gaat dit jaar naar niemand minder dan Sylvana IJsselmuiden.

Mooiste Vrouw van Nederland

Sylvana IJsselmuiden, de kans is klein dat we je nog moeten introduceren aan deze vrolijke blondine. De Dumpert-presentatrice neemt met deze eerste plek het stokje over van Jessie Jazz Vuijk, die zich vorig jaar de mooiste van het land mocht noemen.

Sylvana IJsselmuiden

De 25-jarige Sylvana IJsselmuiden kennen we voornamelijk van de Dumpert-kanalen, waar zij als presentatrice een graag gezien persoon is. One of the guys, zonder haar sexappeal ook maar een beetje teniet te doen: een combi waar wij mannen vaak alleen maar van kunnen dromen. Onderstaande video maakt even duidelijk waarom ze de eerste plek volledig verdiend heeft.

Maar, de verkiezing kent 500 vrouwen en wel meer winnaressen naast Sylvana IJsselmuiden, wat ons betreft. Zo zien we Romee Strijd op plek twee en de altijd mooie Yolanthe Cabau op plek drie. De rest van de top 10 bestaat uit Romy Monteiro, Katja Schuurman, Doutzen Kroes, Abbey Hoes, Jessie Jazz Vuijk, Zoey Ivory en Yasmin Karsing. Prima lijstje, niet?

Overige prijzen

Naast de ranking van de 500 knapste vrouwen van het land zijn er ook nog wat specifieke titels te bemachtigen. Zo gaat de prijs van Knapste Sportvrouw naar Joy Beune, één van de leukste schaatsers van Nederlandse bodem, en Yasmin Karssing won de prijs voor Social Media Queen.

De prijs voor Mooiste Spelersvrouw gaat naar de Nathalie den Dekker, de vrouw van Feyenoorder Nick Marsman. De prijs voor All Time Favorite Award gaat naar Yolanthe Cabau, een vrouw waar we natuurlijk nooit genoeg van krijgen.

View this post on Instagram

📸🤍

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Tot slot vinden we één man terug in dit walhalla van vrouwelijke pracht en dat is Jay Jay Boske. Oké, we maken hier even de switch van mooie vrouwen met lakken lokken naar een figuur met iets minder haren op het hoofd. Het is even wat anders dan de beelden van winnares Sylvana IJsselmuiden, maar hij mag zich een terechte winnaar noemen. Hij wint dit jaar de Gent of the Year-award. Misschien wel mede dankzij zijn succesvolle en toffe nieuwe podcast.