Als we denken aan leuke schaatsmeisjes dan komen we al heel snel uit bij Jutta Leerdam, de koningin van het ijs. Maar wat blijkt: Jutta is niet de enige die ons ijshart kan laten smelten. De 20 jarige Joy Beune staat nog aan het begin van haar carriรจre, maar gooit hoge ogen, zowel op, als naast de ijsbaan.

Wie is Joy Beune?

Joy is 20 jaar en daarmee nog een jonkie in de sportwereld. De blondine is al vijf keer kampioen geworden bij de junioren en laat ook nu zien wat ze allemaal in haar mars heeft. Een sportvrouw waar Nederland trots op kan zijn.

Naast het ijs kwam Joy de afgelopen periode veelvuldig in het nieuws omdat ze de nieuwe vlam van collega-schaatser Kjeld Nuis zou zijn. Inmiddels is de relatie officieel. De 29-jarige schaatser zou helemaal ondersteboven zijn van de jongere Joy en eerlijk is eerlijk, wij snappen hem wel. Om Joy even fatsoenlijk aan je voor te stellen zochten de we leukste foto’s van haar bij elkaar.

View this post on Instagram

๐ŸŒ

A post shared by Joy Beune (@joybeune) on

View this post on Instagram

Mondayโœจ๐Ÿ˜„

A post shared by Joy Beune (@joybeune) on

Na het bekijken van bovenstaande beelden snappen wij wel waarom Joy Beune zich de Mooiste Sportvrouw van 2020 mag noemen.