Entertainment

Suzanne Schulting laat volgers meegenieten van vakantie: showt killerbody in bikini

suzanne schulting

Suzanne Schulting is een ware pro op de ijsbaan. Maar ook in de felle zon staat deze dame gewoon te shinen. Zo showt ze haar killerbody met een bikinifoto op haar Instagram.

Suzanne Schulting deelt foto tijdens vakantie

Een week geleden was het feest voor de shorttrackster. De beeldschone Suzanne Schulting wist tijdens het Europese Kampioenschap in Polen vier gouden medailles binnen te slepen op de shorttrack. Alleen op de duizend meter moest ze genoegen nemen met zilver, een geweldige prestatie. Dan verdien je natuurlijk wel even wat tijd om van alles bij te komen. Dat is dan ook precies wat Suzanne aan het doen is. De knappe schaatsster is samen met haar vriend Sam van Royen afgereisd naar het Spaanse Gran Canaria om wat vitamine D naar binnen te krijgen. Wanneer ze weer opgeladen is staan er grote plannen op de agenda. Zo wilt ze bijvoorbeeld haar eigen commerciële shorttrackploeg oprichten. Daarnaast er natuurlijk ook gewoon weer wedstrijden op het programma.

View post on Instagram
 

Suzanne showt killerbody in bikini

Aan die plannen hoeft de Nederlander echter nog even niet te denken. Voorlopig geniet ze van het mooie weer en haar gouden successen op een zonnig eiland. Maar als je 950.000 Instagramvolgers hebt kan je natuurlijk niet zomaar uit beeld verdwijnen. De dame trakteert haar volgers daarom op wat prachtige foto’s tijdens haar vakantie. Op één van de plaatjes is de schaatsster liggend te zien, genietend van de zon. In een andere foto staat Suzanne Schulting poserend met haar handdoek voor de zonnebedjes van een resort. Maar de bedden en de handdoek zijn zeker niet wat opvalt. De foto’s maken namelijk nog maar een keer duidelijk dat deze dame een ware topatleet is, wat een killerbody! Ook de volgers van de Europees Kampioen zijn onder de indruk. “Wat een geweldig mooi lichaam!”, schrijft iemand in de reacties. Iemand anders schrijft “Ze zoeken nog een model voor de Vogue!”

Bekijk hieronder de zonnige vakantiefoto’s van Suzanne:

View post on Instagram
 

Meer zien van Suzanne Schulting? Check dan eens deze verleidelijke video van Suzanne Schulting.