Women

Suzanne Schulting brengt menig mannenhoofd op hol met verleidelijke video

Suzanne Schulting

Suzanne Schulting pakte vorige maand op de Olympische Spelen nog twee keer goud, zilver en brons. Inmiddels staat ze alweer op de schaatsbaan en laat ze jouw hart sneller kloppen met een verleidelijke video.

Suzanne Schulting dominant op de olympische spelen

Ze is pas 24 jaar, maar al een absolute kampioene te noemen. In 2018 won ze al in Pyeongchang Goud op de 1000 meter, wat haar de eerste Nederlandse olympisch kampioen maakte in het shorttrack. Daarna was de 24-jarige shorttrackster niet meer te stoppen en won op de afgelopen winterspelen maar liefst vier medailles, twee keer goud, zilver en brons. Hiermee heeft ze ook een aardig zakcentje bij elkaar geschaatst. Suzanne Schulting gaat na deze topprestaties rustig door en shinet alweer op de schaatsbaan. Al moet ze wel nog even wachten op het WK Shorttrack.

View post on Instagram
 

Uitstel van het WK shorttrack

Komend weekend zou het WK shorttrack in Montreal plaatsvinden. De schaatsers zouden in actie komen op 18, 19 en 20 maart, dit wordt nu verplaatst naar eind april. De internationale schaatsunie ISU heeft het toernooi uitgesteld vanwege de pandemie en de oorlog in Oekraïne. Suzanne Schulting won vorig jaar nog de titel bij de vrouwen met ongekende overmacht. Ze won namelijk alle afstanden en pakte met de vrouwenploeg ook nog de relay-titel.

View post on Instagram
 

De onwijs knappe Suzanne Schulting

Sinds al deze prestaties is de prachtige Suzanne onwijs populair. Met bijna 800 duizend volgers op haar Instagram vermaakt ze haar volgers dagelijks met de mooiste foto’s. Onlangs plaatste ze wel een heel verleidelijke video. Suzanne komt aan geschaatst en gooit een zwoele blik in de camera, waardoor de gemiddelde man zijn hart sneller gaat kloppen. Met maar ruim 226 duizend likes scoort de video ongelofelijk goed. En dat is wat ons betreft zeker niet onterecht. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

View post on Instagram
 

Nog niet genoeg gezien van de knappe Suzanne Schulting? Wij hebben de mooiste foto’s van haar op een rijtje gezet:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram