Het is nergens voor nodig om je te schamen als je in het bezit bent van een kleine penis. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat 85% van de partners zeer tevreden is met het formaat van haar partner. En het is zeker niet zo dat maar 15 procent van de mannen een penis heeft beneden de gemiddelde lengte. Maar stel dat je alsnog twijfels hebt over je prestaties in bed, dan hebben we 5 standjes die perfect voor kleingeschapen mannen zijn.

Modify Missionary

Bij dit standje moet je met je lichaam plat op je partner liggen en druk op haar bekken zetten. Je moet bij dit standje iets hoger liggen dan normaal. Dit standje zorgt voor een intense stimulatie van de clitoris, wat natuurlijk altijd een goed iets is. Je moet er wel op letten dat je meer de focus legt op het omhoog en omlaag bewegen in plaats van simpelweg penetreren. Zo stimuleer je de clitoris het beste.

Standjes voor kleingeschapen mannen

Doggy Style

Dit is natuurlijk een klassieker onder de vele standjes die er zijn. Om die reden hoeven wij niet uit te leggen hoe je dit standje moet uitvoeren. Wat we wel kunnen vermelden is dat je met dit standje makkelijker de G-spot van je partner stimuleert. Dit komt doordat dit standje zich goed leent voor diepe penetratie. Je gaat met dit standje dieper met minder lengte, ideaal toch?

Swivel and grind

Dit standje is alleen geschikt voor de wat lenigere bedpartners. De bedoeling is dat ze op haar rug gaat liggen met haar benen zo ver mogelijk omhoog geklapt. Hierdoor treed je haar binnen in een specifieke hoek, waardoor je haar op de beste plek stimuleert. Een goede tip is om je heupen te bewegen, zodat je het meeste uit je kleine penis haalt.

Standjes voor kleingeschapen mannen

Girl on Top

De naam zegt het eigenlijk al, bij dit standje lig jij lekker onderop. Als je seks hebt in deze positie, zorg je voor een goede stimulatie van de clitoris. De G-spot wordt met dit standje ook goed geprikkeld. Dit is dus een echte win-win situatie. Je bedpartner zal met dit standje een stuk sneller een orgasme krijgen dan anders het geval is.

Variatie op Doggy Style

Door een klein detail te veranderen in dit alom bekende standje, kun je het voor je partner en jezelf een stuk specialer maken. Bij deze variatie op de doggy style ligt de vrouw op de grond op haar buik. Dat is het enige verschil met de standaard doggy style positie. Een extra tip is dat je niet alleen naar binnen moet stoten, maar ook genoeg opwaarts moet bewegen. Zo geniet ze er het meest van.

Misschien dat je met jouw formaat penis niet helemaal in deze categorie past. In dat geval hebben wij ook nog enkele standjes voor de groot geschapen mannen onder ons.