Draag jij net als Jezus ook een groot kruis met je mee? In dat geval hebben wij de perfecte standjes voor grootgeschapen mannen, zodat je je toekomstige bedpartners kan bekeren tot het geloof van de seksgod die je bent. De volgende keer als jouw schatje “oh god, oh god, Jezus Jezus” kreunt weet je dus hoe het komt.

De vliegende V

standjes grootgeschapen mannen voor een groot kruis Gewoonvoorhem

Bij deze positie moet je knielen tegen een laag tafeltje, het liefst iets lager dan je heupen. Je partner ligt naar achter gebogen op het tafeltje. Let er wel op dat het tafeltje stevig genoeg is natuurlijk. Je partner houdt haar benen in een V-vorm in de lucht, vandaar de naam. Het zou uiteraard op elke verhoging kunnen, als die mooie beentjes maar de lucht ingaan. In deze positie zorg je ervoor dat je niet te diep bij je partner naar binnen treed. Desalniettemin zal ze ook niet het gevoel krijgen dat je je aan het inhouden bent. Een echte aanrader dus!

De kers op de taart

standjes grootgeschapen mannen voor een groot kruis Gewoonvoorhem

Bij dit standje ligt je partner bovenop je lichaam. Je gaat bij haar naar binnen in een semi-vervelende hoek, dit zorgt ervoor dat je niet te diep zult gaan met dit standje. Een bijkomend voordeel is ook dat je de gevoeligere kant van haar vagina stimuleert met deze positie. Vanuit deze positie kun je makkelijk de clitoris ondertussen strelen, wat weer een mooie bonus is. Dit standje geven wij in ieder geval een thumbs up, net als de man in het plaatje.

Stand and deliver

standjes grootgeschapen mannen Gewoonvoorhem

Zoals je al kon zien in bovenstaand plaatje is dit standje vrij simpel qua concept en simpel om uit te voeren. Je houdt je partner tegen je aan, terwijl zij een been in de lucht houdt. Dat been slaat ze om jouw rug heen, om deze reden moet je wellicht een beetje bukken. Dat is niet te veel gevraagd toch?

The Thigh-High Straddle

standjes grootgeschapen mannen voor een groot kruis Gewoonvoorhem

Alweer een standje met een Engelse titel. We wisten niet echt goed hoe we deze titel moesten vertalen, dus dit is waar je het mee moet doen. En dit is ook waar je het mee moet doen. Tenminste, als je de eigenaar bent van een grote penis, dan is dit een geweldig standje. Je moet bij deze positie met je benen over elkaar gaan zitten. Je partner gaat dan op je zitten en zij kan dan goed het tempo bepalen. Deze intieme sekspositie is zonder meer het proberen waard.

De geile krab

standjes grootgeschapen mannen voor een groot kruis Gewoonvoorhem

Een beetje een rare naam voor een standje. Maar de handeling zelf is ook niet gewoon te noemen. Jij en je partner moeten doen alsof je een lopende krab bent. Tenminste, zo’n positie moet je aannemen. Terwijl jullie beiden in zo’n positie zitten, zakt je partner langzaam op jouw edele delen. Een beetje awkward, zo’n positie, maar zeker een leuke afwisseling.

Als je partner haar handen aan je kruis nagelt is dat natuurlijk een aangename ervaring. Maar tegen een potje penis poetsen met eigen hand zeggen wij ook zeker geen nee.