Helaas overkomt het ons allemaal wel. Het moment suprême is eindelijk daar. Je deelt het bed met de liefde van je leven of die ene mooie dame waar je al zo lang een oogje op had. Je was van plan heel de nacht een seksgod uit te hangen, maar helaas dacht jouw kleine vriend daar net iets anders over. Geen zorgen! Met deze standjes kan jij het langer volhouden in bed.

Oraal Examen

Jij wilt het langer volhouden in bed, daarom is dit standje vrij steady om je vrijpartij mee te beginnen. Je zal even down under moeten gaan, maar dit resulteert wel in het feit dat je haar voorziet van een intens genot. Ze zal vanzelf aangeven wanneer ze klaar is voor het echte werk, maar je zou ook op het moment dat je bijna komt kunnen switchen naar deze positie. Zo haal je de spanning er ook weer even af en kan je daarna weer door met het echte werk. Zorg er in ieder geval wel voor dat je hem er daadwerkelijk op tijd uit haalt.

Langer volhouden in bed Gewoonvoorhem

Dominante Doggy

Deze manier van doggy zorgt ervoor dat je haar niet te diep penetreert. Op deze manier is het gevoel niet zo intens als andere standjes van achteren. Je zult op je knieën moeten staan met de benen van je partner om je rug gewikkeld. Zo kan de snelheid en het ritme zo worden geregeld dat jij je vrijpartij kan verlengen.

Langer volhouden in bed Gewoonvoorhem

Bend and Press

Middels dit standje kan je partner haar voeten gebruiken op het moment dat het allemaal even te snel gaat. Wat ook mooi meegenomen is het feit dat ze haar handen compleet vrij heeft om alles te doen wat ze daar beneden zou willen. Win-win dus!

Langer volhouden in bed Gewoonvoorhem

De Zijwinder

Laat je partner op haar rug liggen met haar rechterbeen omhoog gebogen. Vervolgens ga je in de missionaris positie in haar. Door dit standje stel je haar in staat om de mate van penetratie te bepalen op basis van hoever of hoe wijd haar benen zijn uitgespreid. Een mildere vorm van penetratie staat tevens gelijk aan een langer potje seks.

De Wellustige Beenlift

Ga bij twijfel een keer voor iets moeilijks! Staande seks zijn over het algemeen sowieso moeilijker, aangezien je veel meer spieren moet gebruiken om te zorgen dat je, je evenwicht bewaart. Je bent met dit standje waarschijnlijk zo druk bezig met niet omvallen, waardoor je voldoende bent afgeleid om het juist langer vol te houden. Komt dat even mooi uit.

Langer volhouden in bed Gewoonvoorhem

Het langer volhouden in bed is natuurlijk heel leuk, maar als jij net zo’n groot kruis als Jezus draagt check dan eens deze standjes voor de grootgeschapen mannen onder ons.