Betaal zo’n 750 eurootjes, gooi er wat hout in, steek het in de hens en voilà: je kunt een heerlijk avondje tegemoet met een kampvuurtje dat jouw 2019 wel verdiend heeft! Hou het gezellig, warm en stijlvol in de achtertuin met deze Stahl X Vuurkorf! Deze stalen schoonheid is vervaardigd uit met de hand geselecteerd warmgewalst staal dat verder onbehandeld is, zodat het van nature van seizoen tot seizoen verouderd.

Stahl Vuurkorf 3 Stahl Vuurkorf 1 Stahl Vuurkorf 2

Stahl Vuurkorf

De Stahl X Vuurkorf zal generaties lang een centrum van warmte en aandacht zijn. Elke minimalistische vuurkorf is gemaakt in Portland, Oregon en is makkelijk in elkaar te zetten met vier stalen onderdelen in elkaar te zetten. De hout-etende korf heeft eenmaal in elkaar gezet een hoogte van 33 cm, wijdte van 80 cm en een lengte van 80 cm. En omdat de Stahl “maar” 40 kilogram weegt, kan ‘ie ook zo verhuizen als het moet!

Momenteel schijnt de website van Stahl wat problemen te hebben, dus wellicht dat je ‘m kunt aanschaffen bij Uncrate! En anders is er nog altijd deze Star Wars Deathstar Vuurkorf.