De koude dagen staan weer voor de deur. Nu is dit natuurlijk de tijd om binnen te blijven en te binge watchen op onze favoriete Netflix series zoals Bodyguard of The Haunting of Hill HouseBuiten is het toch te koud. De mensen van Cedar Creek Sculptures hebben echter een goed excuus gegeven om onze slappe hap gepraat het raam uit te gooien en tijdens de koude wintermaanden ’s avonds naar buiten te verkassen.

Cedar Creek Sculptures

Het Amerikaanse bedrijf Cedar Creek Sculptures maakt speciale vuurkorven die zelfs de grootste koukleum de winteravonden een avondje of twee buiten houdt. Het aanbod is niet groot, maar wel bruut. Zo hebben ze ouderwetse vuurkorven die je direct laten voelen als een koning uit de middeleeuwen. Eerst buiten zitten met een geitenhoorn vol chocolademelk en daarna naar de bank om Outlaw King te kijken. Klinkt ons als muziek in de oren. Je zou het zelfs bij de vuurkorf kunnen kijken met deze draagbare bioscoop. Als je deze middeleeuwse ervaring helemaal af wil maken kan je bij hetzelfde bedrijf ook ouderwets lijkende bijzettafels kopen.

Death Star gewoonvoorhem 7 Death Star gewoonvoorhem 3 Death Star gewoonvoorhem 6

Death Star

Middeleeuwse avonden zijn allemaal leuk en aardig, maar als er één filmreeks is die bij ons iedere kerst aangaat is het wel Star Wars. Als klapper op de vuurpijl heeft Cedar Creek Sculptures ook hier aan gedacht. Voor tussen de 1.925 en 4.915 dollar – afhankelijk van je keuze voor afwerking en bron van warmte – kan je een vuurkorf in de vorm van de Death Star kopen. Deze joekel gaat al je buren en of vrienden naar je tuin krijgen. Geen Star Wars fan? Met dezelfde techniek maakt dit bedrijf ook vuurkorven met art-deco cirkels en vuurkorven met vissen en één met paarden. Bij dit bedrijf lijkt de fantasie het plafond. Wij zijn zeker benieuwd wat voor creaties zij ons in de toekomst gaan brengen.

Death Star gewoonvoorhem 5 Death Star gewoonvoorhem 8