De uitvinding van de eeuw noemen wij het. De Nebula Capsule 2 Projector is een draagbare bioscoop dat even groot is als een blikje Coca-Cola. Yup, het klinkt net zo tof als dat het is. Overal gamen en films kijken waar je maar wilt is nu eindelijk mogelijk.

Nebula Capsule 2 Projector

Ook al wil je Red Dead Redemption 2 spelen of de Formule 1 kijken? Het maakt niet uit waar en wanneer je dit wilt doen, want met de Nebula Capsule 2 Projector kan jij ten allen tijden genieten van je favoriete programma’s en films. Natuurlijk ook van je favoriete games mits je je console bij de hand hebt. Deze projector beschikt namelijk over een HDMI-port waardoor jij jouw console erop aan kan sluiten. Het is tevens ’s werelds allereerste ‘draagbare Android TV bioscoop.’ Dankzij de ingebouwde Chromecast en de beschikbaarheid van meer dan 3.600 Android TV apps, zul jij je nooit vervelen als jij ergens iets wilt kijken.

Nebula Capsule 2 projector gewoonvoorhem 1

De batterijduur is een beetje aan de korte kant – 3 uur – maar die is gelukkig ook heel snel weer opgeladen. Dankzij Anker is de projector binnen 2,5 uur weer helemaal opgeladen en klaar voor gebruik. De projector is allesbehalve karig. Met de 8W-luidsprekers is het geluid meer dan perfect en dankzij de nieuwe DLP-chip en de 200 ANSI-lumentechnologie worden er haarscherpe beelden in 720p HD geprojecteerd. De kwaliteit is top, de omvang is top en het beschikt ook nog eens over de Google-Assistent, zodat het besturen van de Nebula nog makkelijker is.

Fotografie: Nebula