Entertainment

De spookboerderij uit ‘The Conjuring’ staat te koop

Boerderij uit The Conjuring te koop

The Conjuring komt bij veel mensen naar voren als één van de beste horrorfilms ooit. Wil je een aantal jumpscares meemaken? Dan moet je zeker één van deze films gaan kijken. De oude, krakkemikkige boerderij waar The Conjuring zich afspeelt, staat nu te koop? Zijn er geïnteresseerden?

‘The Conjuring House’

De boerderij heeft de bijnaam ‘The Conjuring House’ en staat in Burrillville. Deze boerderij uit The Conjuring is één van de bekendste spookhuizen van de Verenigde Staten. Niet alleen zijn hier de films opgenomen, de verhalen in die films zijn gebaseerd op gebeurtenissen in dit huis. Al honderden jaren lang beweren bewoners paranormale activiteiten mee te maken. Ook de huidige bewoners zijn te bang geworden en besluiten het bekende huis te koop te zetten. Volgens hen zijn er talloze onverklaarbare gebeurtenissen waargenomen waar ze nog steeds niet van kunnen slapen.

Satanische rituelen en gruwelijke moorden

Het verhaal gaat voornamelijk over een vrouw genaamd Bathsheba Sherman, één van de eerste bewoners van het huis. Het was bekend dat deze vrouw satanische rituelen verrichtte en een kind op gruwelijke wijze om het leven zou hebben gebracht. Later heeft Bathsheba haarzelf opgehangen in de achtertuin en sindsdien wordt de link naar het paranormale al gauw gemaakt.

Boerderij uit ‘The Conjuring’ te koop

Je kunt dus op zijn zachtst zeggen dat deze boerderij uit The Conjuring een eigenaardige, lugubere geschiedenis kent. Wie hier wil gaan wonen, moet ballen van staal hebben en totaal niet geloven in geesten. Maar goed, de boerderij heeft meer te bieden dan alleen een paar extra huisgenoten. Zo heb je een mooie woning van 289 vierkante meter op een grond van maar liefst 3,4 hectare. De boerderij kent een aantal vreemde en beangstigende details en elementen, daarnaast raden we aan om de piepende deuren en krakende vloeren ook maar even te laten vervangen. Anders doe je waarschijnlijk geen oog dicht.

Vraagprijs? Meer dan een miljoen dollar

Ondanks de duistere verhalen rondom dit huis, verkopen de paranormale onderzoekers de boerderij uit The Conjuring voor $1,200,000. Ben je niet helemaal goed bij de knikker en nieuwsgierig naar dit angstaanjagende huis? Bekijk dan de advertentie op Mott & Chace Sotheby’s International Realty.

Watch on YouTube