Af en toe zie je een pareltje van een woning voorbijkomen. Dit is er zo eentje. Een huis mét snackbar, wie wil dat nou niet? Je loopt rustig naar de andere kant van het huis en je staat zo in een snackbar, is dat even lekker!

Ultieme woning voor de frituurkoning in Groningen

Tot voor kort stond dit huis met snackbar staat te koop in Nieuwolda. Dit is een plaatsje vlak boven Windschoten, rechts van Groningen. En hé, je weet wat ze zeggen: er gaat niets boven Groningen.

Huis met snackbar op Funda

De woning staat op een perceel van 384 vierkante meter en telt een woonoppervlak van 203 vierkante meter. Dat is dus nog best wel wat woonruimte. Aan het begin van deze eeuw moest de frituurkoning des huizes zijn deuren sluiten. Sindsdien is er niets aan de inrichting van zowel de winkel, als het huis zelf gedaan. Het ziet er dus maal nog een beetje oubollig uit, maar wij zouden hier maar wat graag willen wonen… Zie je het al voor je? Een mooi huis met een snackbar. Aan de ligging zal het in ieder geval niet liggen. Het pand staat aan zo’n beetje de drukste weg van Nieuwolda (voor zover je dat druk kan noemen) – aan klanten geen gebrek dus!

huis met snackbar te koop

Ook de prijs mocht er wezen

Het mooiste van alles moet nog komen: de vraagprijs. Normaal betaal je voor een pand als dit wel een flinke prijs, maar we zitten natuurlijk in het noorden van Nederland, dus hier zijn de huizenprijzen niet zo krankzinnig als in hartje Amsterdam. Maar zelfs voor Groningse begrippen is dit een koopje. Dit huis met (eventuele) snackbar staat nu te koop voor slechts 135.000 euro, dat is toch niks? Tegenwoordig koop je daar nog geen kamer voor in de Randstad. Wij zijn maar wat jaloers op de kersverse koper. Bekijk de advertentie (met foto’s) snel op Funda.

huis met snackbar te koop