Op Funda kom je de meest bijzondere woningen tegen. Zelfs als een huis er van buiten doodgewoon of soms zelfs een beetje saai uitziet, sta je eenmaal binnen perplex van de inrichting. Dat is ook zo bij dit huis in Nijmegen. De vorige eigenaren waren blijkbaar fan van de kunstenaar Gaudí. De badkamer is namelijk volledig in Gaudí-stijl ingericht. Van buiten hadden we dit nooit verwacht!

Bijzonder Funda-huis in Nijmegen met 7 verdiepingen

Sowieso is dit een uniek huis. Ze noemen het namelijk een ‘split-level’ woning. Dit betekent dat de hoogte van een vloer in een kamer niet overal gelijk is. Dat kan soms heel onhandig zijn, maar je kunt er ook gebruik van maken. Het huis met de bijzondere Gaudí-badkamer telt maar liefst zeven verdiepingen. Van al die verdiepingen en kamers, valt deze toch veruit het meest op.

Een badkamer volledig in de stijl van Gaudí

Op de vierde verdieping vind je de badkamer. De ontwerper van deze ruimte heeft waarschijnlijk erg veel gekeken naar het ‘Park Guëll’-huis van Gaudí in Barcelona. Een badkamer met zoveel mozaïeksteentjes en gekke vormen hebben we nog nooit gezien. Gaudí zou ‘m zo zelf ingericht kunnen hebben. Vandaar dat we deze ruimte de ‘Gaudí-badkamer’ noemen.

Huis met Gaudí badkamer

Prachtig dakterras en een enorme tuin

Maar de Gaudí-badkamer is niet het enige speciale aan dit, op het eerste gezicht doodgewone huis. Je hebt na aankoop namelijk de beschikking over een balkon aan beide zijdes, een dertig meter-lange tuin mét vijver, een riante serre én een dakterras! Dat laatste heeft misschien een opknapbeurt nodig, maar je kan er zeker iets moois van maken!

036_2160 Huis Gaudí badkamer Nijmegen

Hoe duur is dit huis met bijzonder badkamer op Funda?

Geïnteresseerd? Het huis staat nog te koop op Funda. Je betaalt 350.000 euro voor 131 vierkante meter woonruimte mét natuurlijk de enorme tuin. Bovendien is er een enorm park op loopafstand en doe je de inkopen bij het winkelcentrum om de hoek.

Niet helemaal jouw ding? Misschien past een ander huis met een bijzondere badkamer beter bij je.