Wij kunnen maar geen genoeg van zeldzame wagens krijgen en we delen je ze maar al te graag mee. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze BMW M4 GTS en deze Brabus E V12. Nu stappen we even over naar een ander heerlijk automerk, want vandaag hebben we een zeer brute Audi Q8 voor jullie in de aanbieding. Een Audi die ietwat wegheeft van de luxe van een Rolls Royce. Yes, aan die gedachte moeten ook wij wennen, maar het ziet er wel héééél dik uit!

Special edition Audi Q8

We moeten onze vrienden bij MAN MAN bedanken dat ze onze droombak zijn tegengekomen. Het eerste wat natuurlijk aan deze Audi Q8 opvalt is het feit dat ie beschikt over suicide doors, iets wat we normaal gesproken alleen zien bij het premium automerk Rolls Royce. Toch is er voor deze special edition Audi Q8 ervoor gekozen om dit over te nemen, en dat misstaat zeker niet. De wagen zelf is best een prima ding dat beschikt over V6 motoren, waar tevens niet iedereen helemaal mee blij is. Toch zijn er genoeg opties voor deze bak om hem wat pittiger te maken, denk hierbij aan tuningsopties van ABT.

Droombak

We zullen wel even met de deur in huis moeten vallen, want deze Audi Q8 bestaat natuurlijk niet. Althans voor nu is ie nog niet in productie gegaan. Daarnaast zijn we er ook niet van overtuigd dat Audi dit daadwerkelijk in productie zal brengen. Maar dat alles neemt niet weg dat deze rendering met de deuren en interieur van een Rolls-Royce Cullinan er niet verkeerd uit zien. Daarbij komt er ook nog eens dat de grille niet afkomstig is van de Q8, maar tot de R8 Decennium Edition. Bij deze speciale editie werd de facelift voor het eerst geïntroduceerd. Zoals we al in de titel zeiden is het letterlijk en figuurlijk een droombak. Wij zien onszelf er al zeker in rijden. Suicide doors en 340 pk ter beschikking? Dat klinkt zeker niet gek!