Ondertussen is één van onze favoriete Colombiaanse actrices alweer 47 jaar oud. Sofia Vergara is een succesvol actrice en fotomodel. Het meeste modellenwerk zit er voor haar wel op, maar acteren doet ze uiteraard nog steeds. In Modern Family kunnen we nog volop van haar genieten als Gloria.

Sofia Vergara

Het bloedmooie model en actrice is geboren in Colombia en heeft op een half Engelstalige school gezeten. Haar grote doorbraak als actrice in de VS was in 2009, toen ze een rol kreeg in Modern Familiy. Hier heeft ze vier nominaties voor een Emmy-award mee verdiend tussen 2010 en 2013. Tot aan vandaag de dag is ze te zien in de serie. Vooral dankzij deze rol staat ze terecht in het lijstje van mooiste actrices ter wereld.

View this post on Instagram

#tbt Miami 2000🌴🦩

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Stinkend rijk

Sofia Vergara hoeft zich voorlopig in ieder geval geen zorgen te maken om de centen. Als actrice en model heeft ze in het afgelopen jaar maar liefst ook 44,1 miljoen dollar verdiend. Van alle actrices terwijl is dit het meest, op Scarlett Johansson na. Zij heeft 56 miljoen verdiend in 2019.

Voorlopig zal de kassa van de Colombiaanse schoonheid nog wel blijven rinkelen. Ze is namelijk gestrikt door Dolce&Gabbana om het uithangbord te zijn van de nieuwe campagne. Ze gaat model staan voor de Italianen voor de nieuwe Devotion-tas. D&G zegt zelf dat Sofia Vergara de ideale persoon is om voor het merk te staan: mooi, zonnig en vrouwelijk. Daar kan ze hoogstpersoonlijk alledrie die elementen van in het merk stoppen. En om te laten zien wat voor modellen-skills ze in huis heeft en hád, deelt ze wat heerlijke foto’s van nu en vroeger. Wat een vrouw.

Leeftijd is niks

Er is één magisch voorbeeld waaraan we kunnen zien dat leeftijd, in het geval van Sofia Vergara, écht maar een getal is. Dat is de foto die ze op Instagram heeft geplaatst met haar 20 jaar jongere nichtje. Ze staan allebei met hun rug, of beter gezegd billen, naar de camera toe. Maar het is niet te zien wie wie is, omdat ze er allebei nog zo jeugdig uit zien. Zie jij het verschil?