Als je puur op de films afgaat, lijkt het soms alsof het in Hollywood sterft van de mooiste en heetste actrices. Nu zal dat niet het geval zijn. Toch is het onmogelijk te ontkennen dat het percentage beeldschone vrouwen dat in de entertainment business werkt, aanzienlijk is.

Heetste actrices van het moment

Het uiterlijk van actrices blijft natuurlijk een kwestie van smaak. Wat de een super aantrekkelijk vindt, kan de ander misschien weer minder bekoren. En uiteraard gaat bij het acteren juist niet om hoe prettig iemands looks zijn, maar ja, gaan we nu het heilige boontje uithangen? Wel nee. Want actrices vertonen voor ons gewone stervelingen, bij zowel mannen als vrouwen, geregeld een bepaalde schoonheid die universeel in kracht en door weinigen te negeren is. Dus als je het warm krijgt omdat je ‘Jenny From The Block’ met de heupen ziet swingen, troost jezelf dan met het feit dat je ook maar menselijk bent. Wij hebben een selectie van de 10 heetste actrices in willekeurige volgorde gemaakt.

Margot Robbie

Om de Nederlandse release van Once Upon a Time in Hollywood (donderdag 15 augustus) te vieren, Margot Robbie, die Sharon Tate in de film vertolkt.

Gal Gadot

Als Wonder Woman behoorde ze tot de Amazonen, vrouwelijke strijders en demigoden. Wij begrijpen wel waarom. De Israëlische deed ooit zonder make-up mee met de Missverkiezingen en werd uitgeroepen tot Miss Israel.

View this post on Instagram

Showing off my mad piano playing skills. 🎵🎵

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Jennifer Lopez

Ze mag dan dit jaar de vijftig aangetikt hebben, J.Lo ziet er nog altijd onwijs afgetraind uit.

View this post on Instagram

Mediterranean. 🌊

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Scarlett Johansson

Van J.Lo naar ScarJo. Want ook de actrice van Marvel superheld Black Widow mogen we niet overslaan natuurlijk. Scarlett heeft helaas geen Instagram, dus daarom maar een still uit Don Jon.

ScarJo

Alexandria Daddario

Met haar grote, diepblauwe weet deze bloedmooie New Yorkse ons al sinds haar gastrol in True Detective seizoen 1 te imponeren. Maar die rol in de reboot van Baywatch mocht er ook zijn, hoor.

Inbar Lavi

We vragen ons toch af wat er in Israël in het water zit, want ook Inbar Lavi is Israëlisch. Onlangs was ze in Lucifer te zien als niemand minder dan Eva van Bijbelkoppel Adam & Eva.

Sofía Vergara

Jennifer Lopez is niet de enige die aantoont dat het op je 50ste gedaan hoeft te zijn met de looks. De Colombiaanse is al sinds 2009 in Modern Family als Gloria Pritchett te zien.

Ana de Armas

Ze brak door als de AI hologram Joi in Blade Runner 2049. Ook gaat Ana de volgende Bondgirl worden in Bond25. Wij hebben daar geen bezwaren tegen.

View this post on Instagram

#tbt 💋

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Alice Eve

Alice mag dan iets minder grote rollen bemachtigen, aan haar uiterlijk zal het toch niet kunnen liggen (Aan haar acteerkunsten overigens ook niet). Behoort zeker tot het mooiste wat Engeland te bieden heeft.

View this post on Instagram

June 23, 2019

A post shared by Alice Eve (@aliceeve) on

Mila Kunis

Ze werd in 2013 uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld, maar heeft ook na twee kinderen nog niets van haar looks verloren. Ze spreekt bovendien vloeiend Russisch, toch wel spannend eigenlijk.

View this post on Instagram

#milakunis

A post shared by Mila kunis (@_mila_kunis__) on

Actrices kunnen mooi zijn, maar deze atlete kan er ook wat van.