Het wordt steeds kouder en de dagen zijn kort. Hoe lang zou het nog duren voordat de eerste sneeuwvlokken uit de lucht komen vallen? Als je eigenaar bent van deze Chevy dan kan dat niet snel genoeg zijn. De wagen is namelijk uitgerust met een chromen bumper, grille, 20 inch wielen, trailer spiegels en zilver met blauwe lak met grizzly beer graphics. Ondanks de zware voorkant hebben ze de auto wel in evenwicht weten te houden. De vloerbedekking in de Chevy is van rubber, zodat sneeuw gemakkelijk verwijderd kan worden. De stoelen hebben een toepasselijke Alaska thema borduursel en hebben uiteraard stoelverwarming.

Winterproof met deze sneeuwschuiver

 

chevrolet-chevy-sneeuwschuiver-gewoonvoorhem-motor-auto-truck

Chevrolet’s nieuwe motor

De machine wordt aangedreven door Chevy’s geheel nieuwe 445 pk, 6.6-liter turbodiesel Duramax V8 motor, wat 19 procent meer power genereert dan zijn voorganger. Daarnaast is de onderkant van de truck verstevigd zodat er geen onderdelen verplaatsen door het sneeuwschuiven.

“No matter what the weather brings, Chevrolet Heavy Duty trucks are designed to make the toughest jobs easier,” aldus Sandor Piszar, Chevrolet marketing directeur.

Fijne winter maat!