Vergeet alles wat je ooit hebt gehoord of gezegd over ongemakken van kamperen. Weinig ruimte, onhandige opbergplekken, geen luxe en die eeuwige wc-rol onder de arm op weg naar het toiletblok: deze SLRV Commander camper maakt korte metten met álle weerwoorden op het voorstel om te gaan kamperen. Welkom bij campers 2.0.

SLRV Commander

Ben jij, of zijn je vrienden niet echt weg van het kampeerleven? Maar willen jullie wel op avontuur. Dan is de SLRV Commander 8×8 Expedition alles wat jullie zoeken. Het meest unieke aan de camper? De compleet uitschuifbare tweede verdieping die een rijdend object in één klap een sicke mansion op wielen maakt. Tijdens het rijden heb je enkel verdieping één, dit is de vaste vorm van de camper. Kom je op de plek van bestemming aan, dan begint het echte werk. De muren en het dak van de tweede verdieping schuiven om hoog, waardoor de luxe camper voorzien is van alle extra ruimte die je hartje begeert.

IMG_2373 IMG_2344 IMG_2349

Van alle gemakken voorzien

Daar waar je na een week in een ‘gewone’ camper misschien weer terugverlangt naar thuis kun je in de SLRV Commander  eindeloos vertoeven. De SLRV voorziet maar liefst 10 mensen van een slaapplek, zo neem jij je hele vriendengroep mee op reis. De luxe camper heeft een ingenieus systeem voor water, bestaande uit meerdere tanks die allemaal een verschillende kwaliteit water vasthouden. Op die manier bepaal je zelf wat je gebruikt als drinkwater, waar je de afwas mee doet en waar je je ochtendboodschap mee wegspoelt. Afhankelijk van welk model je kiest slaat de camper maar liefst tussen de 500 en 1.000 liter water op. Genoeg om een tijdje buiten de bewoonde wereld te verkeren.

2 6 9 13

Ook qua inrichting heb je bij de SLRV Commander helemaal niets te klagen, je hebt het namelijk allemaal voor het kiezen. Zo bepaal je zelf of je je avondmaal liever bereid op een inductiekookplaat, in een heteluchtoven of toch ook in de wildernis je maaltijd het liefste oppiept in de magnetron. Ook bepaal je zelf welke verwarming je wil, en waar je de wasmachine hebt staan. Van alle gemakken voorzien dus, om over alle keuzes tussen entertainmentsystemen nog maar te zwijgen.

14 20 22 23

Kortom, de SLRV Commander is bij uitstek dé camper waarmee jij en je maten op pad moeten. Misschien dat deze brute roadtrip door Europa een goede is voor komend jaar? Aan ruimte in ieder geval geen gebrek. Mocht sparen niet jullie beste kwaliteit zijn dan kun je de trip misschien beter een paar jaar uitstellen, de camper kost je, afhankelijk van de keuzes die je maakt, namelijk tussen de 670.000 en 1.370.000 dollar.