Hier heb je natuurlijk heel lang op gewacht: showerboards, een nieuw model van hoverschoenen zonder bandjes! Deze geautomatiseerde skates kun je zien als de schoenversie van de welbekende hoverboard, en zijn erg gevoelig voor je bewegingen en commando’s. Dit nieuwe vervoermiddel komt van de hand van het ontwikkelingsteam van Trotta uit ItaliĆ«. Voor productie hebben ze alleen nog wat centjes nodig, daarom hebben ze een Campagne gelanceerd via Kickstarter.

Waarom ze Showerboards heten weet niemand, wellicht omdat je er net zo hard op je bakkes gaan als in een gladde douchekabine.. check it out:

Showerboards

Je kunt de innovatie zien als een leuk vervoermiddel waar je maar liefst 8 km hard kunt gaan en allerlei verschillende nekbrekende manoeuvres uit kunt voeren – zie het filmpje! Dit is allemaal te danken aan de gevoelige technologie, 54wh batterijen en 250 watt-motoren.

Denk jij dat je deze dingen overleven kunt? Of wil je de vrouwtjes imponeren, net als dat je met die coole hoverboards deed, dan kun je het project voor een eurootje of 300 steunen via de officiƫle Kickstarter-campagnepagina! Als alles goed gaat, mogen we de wereldwijde leveringen verwachten voor het einde van het jaar.