Shelly Sterk geniet momenteel volop van haar vakantie in Spanje. Met een uitdagende foto brengt ze op haar verjaardag de zomerse temperaturen naar je toe.

Shelly Sterk is een bezig bijtje

Shelly Sterk kun je kennen van veel verschillende dingen. Zo is ze het gezicht van programma’s als GalileoRTL Boulevard of Shownieuws. Daarnaast heeft Shelly nog een hobby, die je misschien niet zo snel verwachten: het verbouwen van huizen. Een paar jaar geleden maakte ze van haar huis in Den Haag een waar paleisje. Een tijdje terug deed ze dat in Spanje nog eens dunnetjes over. Dat vertelde ze in Aran on Tour. Al ging het verbouwen moeilijker dan verwacht.

“Verbouwen in Nederland, dat zijn we wel gewend. En dat gaat eigenlijk ook altijd best wel soepel, maar is Spanje is het nog wel even een ding”, aldus de presentatrice. Ook biecht ze in de video op dat ze stiekem alweer naar nieuwe huizen aan het kijken is in Nederland. Een verhuizing sluit ze dan ook niet uit: “Als we het juiste huis vinden…” Verder is ze is in 2018 getrouwd met Mark Ebing en hebben ze samen een kleintje genaamd Jack. Daarmee geniet ze met volle teugen van haar vakantie in Spanje.

Shelly Sterk laat ons meegenieten van vakantie

De prachtige Shelly Sterk is ongelofelijk populair. Met meer dan 320 duizend volgers op haar Instagram verrast ze ons geregeld met de mooiste foto’s. Nadat ze druk is geweest met haar eigen podcast (genaamd Wij Doen Ook Maar Wat), presenteren en meedoen in de Verraders is het tijd voor vakantie en genieten in het prachtige Spanje. Shelly Sterk geniet daar zichtbaar van het heerlijke weer op het strand. Als kers op de taart was de presentatrice ook nog een jaartje ouder geworden. Kijk en laat jezelf omverblazen door deze prachtige foto:

Het is overigens niet de eerste keer dat Shelly Sterk de temperaturen flink deed stijgen met haar foto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze pareltjes?

Shelly Sterk is niet de enige die geniet van haar welverdiende vakantie. Ook Suzanne Schulting genoot zichtbaar van haar vakantie op Aruba.