Snoozen is voor velen een bekend fenomeen en voor anderen een bekend probleem. Nadat je voor de zoveelste keer op sluimeren hebt gedrukt, druk je met je warrige hoofd de wekker uit, met als gevolg dat je weer in een diepe slaap komt. Net wanneer je op je werk had moeten zijn schiet je opeens wakker. Je belt je baas met de zoveelste smoes en springt snel onder de douche. Geen tijd voor koffie of iets dergelijks, dus je begint de dag slecht. Hoe je dit kunt voorkomen? Dit kickstarter project ontwikkelde een schokarmband wat jouw leven voorgoed zal veranderen.

Wat doet het precies?

Wanneer je wekker gaat, geeft deze Alarmshock-armband eerst een kleine trilling om je te waarschuwen wat komen gaat. Maar wanneer je vervolgens te lang blijft liggen, zal het niet bij een zachte trilling blijven, de armband geeft dan namelijk een elektrische schok. Hem snel afdoen en de hoek ingooien werkt ook niet. Je krijgt hem namelijk alleen af, wanneer je hem bij de bijbehorende wekker houdt.

Put it off!

Twee minuten de tijd heb je om je wekker te deactiveren en de armband af te doen. Des te langer je in bed blijft liggen, des te heviger de schok wordt. Een voordeel, het zal je nooit wakker maken door middel van de elektrische schok. Je wekker gaat zelf altijd eerst. De armband is heel flexibel en zelfs geschikt voor de wildste slapers. Mede doordat je hem dus niet zomaar af kunt doen.

Kickstarter project

Het kickstarter project wil ervoor zorgen dat je het meest uit je dag haalt. Met deze schokarmband zul je gemakkelijker opstaan, zonder eerst tien keer op de snooze knop te drukken. En zo heb je dus meer aan je dag.

Ben jij zo iemand die maar niet uit bed kan komen en het liefst tien keer op snooze drukt? Dan is deze armband misschien iets voor jou!

Bron: MAN-MAN