Gear

Met de Bumper Dumper maak je overal een sanitaire stop

sanitaire stop

Ga je deze zomer lange ritten maken met de auto? Gezellig de natuur opzoeken of gewoon op vakantie? Dan is de kans groot dat je een paar keer je wagen stil moet zetten voor een sanitaire stop. In veel gevallen is dat het tankstation, maar laten we eerlijk wezen, dat is niet altijd de meest hygiënische locatie. Ook even een restaurant bezoeken om naar het toilet te kunnen is niet altijd een optie. Hoe je het dan wel oplost? Het antwoord is simpel: met de ‘Bumper Dumper’, een mobiel toilet wat je aan de trekhaak bevestigd.

De oplossing voor de sanitaire stop

Bij de term ‘Bumper Dumper’ denk je wellicht niet direct aan een super handige oplossing voor de hoge nood onderweg. Toch is deze vinding niets minder dan dat. Het is een op de trekhaak te monteren draagbaar toilet voor de auto. Ideaal als je liever niet de bekende boom op wil zoeken om je behoefte te doen. Zo wordt de sanitaire stop een stuk minder gênant en hou je ook nog eens de omgeving schoon.

Toilet aan de trekhaak

De Bumper Dumper is dé vinding van de eeuw en gaat je tal van ongemakken besparen. Vooral als je toch graag de natuur opzoekt is het lastig als de nood echt hoog is. Laten we eerlijk wezen, niemand zit erop te wachten dat je met dichtgeknepen billen je verblijf in de natuur moet inkorten omdat er in velden of wegen geen openbaar toilet te bekennen is. Je kunt uiteraard een struik opzoek om daar relatief beschermd je behoefte te doen, maar ideaal is het zeker niet.

Ongegeneerd urineren onderweg

De Bumper Dumper is een ogenschijnlijk eenvoudige uitvinding die ervoor gaat zorgen dat het meest gênante moment een aangename ervaring wordt. Zie het als een geavanceerde toiletbril die je op de trekhaak bevestigd. Je klemt er simpelweg een afvalzak aan vast om de behoefte op te vangen en je hebt een volwaardig toilet voor je sanitaire stop. De toiletbril is gemonteerd op een stalen frame wat je gewoon aan de bumper bevestigd. Het heeft een draagkracht van zo’n 250 kilo. Zelfs de meest zwaarlijvige outdoor-fanaat kan dus met het grootste gemak zijn of haar boodschap deponeren. Is een plastic zak niet echt jouw idee van een hygiënisch toilet, graaf dan een kuil in de grond onder de ring. Na gebruik kun je dan de kuil weer dicht maken met aarde. Niemand die er wat van ziet, bovendien verpest het ook niet langer je vakantie.