Entertainment

Dit bizarre salaris gaat Donny van de Beek verdienen bij Manchester United

salaris van Donny van de Beek

De transferperiode is nagenoeg ten einde. Het was weer een periode waarin er al veel grote transfers hebben plaatsgevonden, denk aan spelers zoals Hakim Ziyech en Timo Werner die voor grote bedragen naar Chelsea zijn vertrokken. Nu lijkt de concurrent om de titel, Manchester United ook een grote slag te kunnen slaan. Naar alle waarschijnlijkheid gaat Donny van de Beek naar de wereldclub uit Manchester. Wij gaan je vertellen wat het salaris van Donny van de Beek gaat zijn en geloof ons, het is een enorm bedrag.

Transfer

Na de grote klappers van de concurrenten moest Manchester United wel toeslaan op de transfermarkt. Na lange speculaties over dat Van de Beek naar Barcelona of Real Madrid zou gaan, heeft hij nu toch gekozen voor Manchester United. De Telegraaf meldt dat hij voor een bedrag oplopend tot 45 miljoen euro gaat verkassen naar de club uit de Premier League. Een transfer die een flink salaris van Donny van de Beek gaat meebrengen.

Deze reactie van Ajax directeur Edwin van de Sar op de tweet van oud United speler Rio Ferdinand versterkt de geruchten. Ook ontbrak hij op de eerste training van het Nederlands Elftal in de aanloop naar de Nations League duels. Hij zou een medische keuring hebben bij de club uit Engeland. Dat belooft dus niet veel goeds voor Ajax, dat naar alle waarschijnlijkheid het volgend seizoen zonder de middenvelder moet gaan doen.

View post on Twitter

Salaris van Donny van de Beek

De sterspeler van Ajax mag natuurlijk best wat eisen van zijn nieuwe werkgever. Maar met dit enorme bedrag mag hij niet klagen. Het salaris van Donny van de Beek wordt namelijk €120.000,- per week(!). De Oranje-international strijkt hiermee een slordige 6 miljoen euro per jaar op. Dit soort bedragen zijn we natuurlijk gewend van Manchester United. Denk aan sterspelers als Pogba en Maguire die allebei een godsvermogen verdienen. Maar een goed salaris betekent niet meteen dat je het gaat maken bij een club. Kijk bijvoorbeeld naar Alexis Sanchez, die met grote verwachtingen naar de club kwam en de bestbetaalde speler uit de competitie werd. Hij flopte uiteindelijk en werd zonder al te veel speeltijd al snel verhuurd aan Inter Milan.

Wij zouden het natuurlijk geweldig vinden als deze oranje ster naar een topclub in een van de beste competities van de wereld zou kunnen vertrekken, en we hopen natuurlijk dat hij, net zoals bij Ajax, de sterren van de hemel gaat spelen.

Oh, heb je nog niet genoeg van Donny? Bekijk hier dan zijn bloedmooie vriendin.