Hakim Ziyech, één van de meest opvallende voetballers van afgelopen seizoenen in de Eredivisie. Onlangs maakte de voetballer zijn overstap naar topclub Chelsea. Dat een transfer van dat formaat gepaard gaat met een enorme zak centen hoeven we inmiddels niemand meer te vertellen. Veel interessanter is kijken wat een jong gastje er zoal mee doet. Onlangs kocht hij al een mega dikke bak, en nu is het weer raak. Dit is de nieuwe auto van Hakim Ziyech.

Ziyech, big big spender

Om je geheugen even op te frissen: Ziyech trakteerde zichzelf in 2019 op een Lamborghini Urus en kocht vorige maand nog een brute Audi Rs6-R, getuned door de mannen van ABT.

Prima duo aan auto’s zou je zeggen, niet? Toch is het duidelijk nog niet genoeg voor de oud Ajax-voetballer en dus deed hij een nieuwe aankoop. Dit is de nieuwe auto van Hakim Ziyech.

De nieuwe auto van Hakim Ziyech

Naast zijn Lamborghini Urus en Audi komt een Rolls-Royce Cullinan Black Badge te staan. De geheel zwarte wagen komt van VDM Cars, een bedrijf dat wel meer voetballers blij heeft gemaakt met een vierwieler in het verleden.

De Rolls-Royce Cullinan Black Badge is goed voor 600 pk, afkomstig van de 6.75-liter V12. Van 0-100 gaat in 4.9 seconden. Niet gek, van een wagen van dit formaat (en gewicht). Opvallend aan dit exemplaar zijn de 24″-velgen van Vossen. De nieuwe auto van Hakim Ziyech is een goede toevoeging aan zijn verzameling en heeft een prijskaartje van maar liefst €415.225 euro. Maar dat is kleingeld voor een voetballer als Ziyech.

Auto’s zijn overigens niet het enige waar de transfer-euro’s aan uitgegeven worden. De voetballer kocht eerder al een absurde villa van zijn nieuwe inkomen. Eén ding is dan ook zeker: er is meer dan genoeg ruimte om niet alleen de Lambo en de Audi, maar ook de nieuwe auto van Hakim Ziyech te stallen.