Als de naam Joel Beukers je niks zegt, schaam je dan vooral niet. Heb je niets met fitness en sportscholen dan is deze opvallende verschijning je waarschijnlijk ontgaan. Joel is namelijk de man achter tal van voedingssupplementen als Xtreme workout V2. Die verkoopt hij via zijn website en dat gaat best lekker. Hij gaat zoals hij het zelf altijd zegt ‘voor goud’ en dat lijkt hem bijzonder goed af te gaan. Dit is inmiddels het vermogen van Joel Beukers.

Joel Beukers: hij gaat voor goud

De fitness-guru heeft een aardige naam opgebouwd via verschillende social media pagina’s en ook zijn bedrijf supplementen-bedrijf Clean Nutrition doet het best lekker. Dan kun je jezelf wat leuke dingetjes veroorloven zoals een riante villa en een op zijn zachts gezegd, opvallende smaak wat betreft auto’s. Zo heeft hij onlangs een dikke lowdrider gekocht. Hieronder zie je wat beelden van de woning van Beukers.

Mocht je denken dat het Joel altijd voor de wind is gegaan, dan heb je het mis. Als rugby-speler is hij ooit betrapt op het gebruik van doping. Dat laatste is wat de man zelf betreft twijfelachtig en is het vooral te wijten aan de voedingssupplementen die hij destijds tot zich nam. Het een en ander was voor hem aanleiding om de professionele sport gedag te zeggen en zich te richten op een nieuw avontuur onder de naam Clean Nutrition. Vanaf hier is het groeien van het vermogen van Joel Beukers van start gegaan.

Eigen onderneming

Dat het starten van een eigen onderneming hem geen windeieren heeft gelegd is duidelijk. De marketingstrategie werkt en zijn producten zijn bijna niet aan te slepen. Daar houdt hij dus een aardig inkomen aan over en dat geld besteed hij bij voorkeur aan zaken die het leven net iets aangenamer maken. Auto’s bijvoorbeeld en dan met name supercars. Het type wagen waar je dus mee voor de dag kunt komen. Een ding valt op: goud. Zijn gevleugelde uitspraak is dan ook niet voor niets dat hij voor goud gaat. Dat slaat niet alleen op de wagens die hij bezit, maar ook voor de gouden attributen. Inmiddels is de voorkeur van Joel voor goud een marketingconcept geworden en daarmee scoort hij lekker.

Ook leuk: Gold Dry Vodka

Natuurlijk kun je niet succesvol blijven als ondernemer. Je moet ook van tijd tot tijd je gezicht laten zien en laat dat nou net een van de dingen zijn waar hij gek op is. Hij flaneert er lustig op los en gaat van het ene feestje naar het andere. Dat heeft ook leuke gevolgen: Joel Beukers heeft nu ook zijn eigen vodka-merk. Je raadt het al: ook nu gaat hij voor goud en het drankje kreeg dat ook de toepasselijke naam ‘Gold Dry Vodka’. Nog meer zaken die bijdragen aan het groeiende vermogen van Joel Beukers.

Het vermogen van Joel Beukers

Achter al die leuke dingen zit wel een uitgekiende strategie. Zo maakt hij dankbaar gebruik van Instagram om zijn ondernemingen aan te prijzen en voorziet hij zijn doelgroep van verschillende video’s via zijn YouTube kanaal. Dan gaat het niet alleen om het showen van zijn rijkdom, maar ook om het geven van fitness tips. Dat doet hij op een bijzondere manier en dat zorgt ervoor dat je geboeid blijft kijken. Het een en ander lijkt leuk, maar voor Joel is het gewoon business. Dat werkt goed, want inmiddels is het vermogen van Joel Beukers behoorlijk aan het groeien. Waar het in 2018 ‘slechts’ 1.325.090 euro bedroeg, is het nu ongetwijfeld iets meer geworden. Het is dan ook de verwachting dat de fitness guru in 2020 het bedrag van 2 miljoen euro zal aantikken. Eén ding is zeker: het vermogen van Joel Beukers blijft nog wel even groeien.