De auto-ekster slaat weer toe. Joel Beukers, sportschool-icoon, vult zijn garage met een nieuw dan wel niet nóg feller goud exemplaar. ‘De nieuwste’ nemen we wel even met een korrel zout, de wagen stond namelijk in het zwart al een tijdje op de naam Beukers. Met de vernieuwde look past hij eindelijk écht tussen de rest.

Auto van Joël beukers

Hoe gouder, hoe beter, lijkt het levensmotto van Beukers. Hij stal al eerder de show met wat gouden vierwielers, maar doet er nu een schepje bovenop. Zojuist plaatste hij de eerste foto van zijn nieuwste exemplaar: de Lamborhini Urus, uiteraard volledig goud gewrapd. De wagen zelf is niet helemaal nieuw. Toen we een tijdje terug op de hoogte werden gebracht van het feit dat Joel Beukers een Lamborghini Urus in het ZWART in de garage had staan gingen de alarmbellen even af. Mooie wagen natuurlijk, maar wat is er met Joel aan de hand dat de bak niet zijn signature draagt: een glimmend gouden wrap? Het antwoord lijkt nu alsnog te komen: het zwarte was slechts tijdelijk. De wagen is vandaag opnieuw gepresenteerd op zijn eigen kanaal en mensen, Beukers is back want de Urus is glimmender dan ooit tevoren.

View this post on Instagram

🏆

A post shared by JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers) on

Ben je benieuwd naar de veranderingen op het gebied van specs? Check dan deze video:

Fascinatie voor goud

Neem even een kijkje op het Instagram-account van Joel en je kunt er niet om heen: goud, goud en nog eens goud. De voorliefde voor dit shiny kleurtje gaat gepaard met eentje voor snelle wagens. Iets wat resulteert opvallende exemplaren die over de Nederlandse wegen scheuren.

View this post on Instagram

Als je moet kiezen: Stenen of de auto’s?🏆

A post shared by JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers) on

View this post on Instagram

Je hebt marketing en je hebt MARKETING🏆

A post shared by JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers) on