Joel Beukers is een liefhebber van auto’s. En niet zomaar een paar auto’s, hele dure exemplaren én allemaal in het goud. De quote “we gaan voor goud” wordt hierbij dus ook heel letterlijk genomen door elke auto met een glimmend gouden coating te bekleden. Joel heeft inmiddels een Ferrari 812 Superfast, een Lamborghini Huracan en een Rolls-Royce Phantom op z’n oprit staan. Die laatste twee lijken nu plaats te hebben gemaakt voor een splinternieuwe Lamborghini Urus. Nog niet in het goud maar dat zal snel volgen.

De nieuwste scoopmobiel: Lamborghini Urus

De Lamborghini Urus is de eerste SUV die het Italiaanse merk van sportauto’s op de markt brengt. Eerder hadden bekende mannen Hakim Ziyech en Enzo Knol al eenzelfde model op de kop getikt en nu heeft Joel Beukers hetzelfde gedaan.

 

De Lamborghini Urus als snelste SUV

Dat de Lamborghini Urus een bakbeest van een SUV is, was al bekend. De eerste SUV van de Italianen in 30 jaar moest iets goeds worden en dat is gelukt. Een 4,0L biturbo-V8 zorgt voor een vermogen van 650 pk. Hierdoor is hij in 3,6 seconden al op 100 km/u. Deze getallen doen denken aan een rasechte sportauto, maar toch kun je met de verschillende standen (off-road, sneeuw en straat) ook goed gebruik maken van de vierwielaandrijving. Joel Beukers heeft de sneeuwmodus waarschijnlijk al uitgeprobeerd. Hij springt er in ieder geval wel uit, zo in de witte sneeuw.