Enzo Knol heeft het goed voor elkaar. De beste man is 26 jaar oud, maar kan nu al luxegoederen kopen die velen nooit kunnen betalen. Dat terwijl hij een baantje heeft waar veel werknemers met een vaste baan jaloers op zouden zijn. Met zijn baan als vlogger heeft hij eerder al een Jeep Grand Cherokee Trackhawk gekocht van meer dan 2 ton. Nu koopt hij een tweede SUV, in de vorm van de Lamborghini Urus. Waar houdt het op?

Lamborghini Urus

Enzo Knol is de grootste YouTuber van Nederland. Dagelijks upload hij video’s voor zijn 2,2 miljoen abonnees. Naast vloggen heeft de beste man een passie voor auto’s en dan vooral voor grote sportauto’s. Eerder kocht hij al een Porsche Panamera 4S, maar die werd snel vervangen door een Jeep en nu dus door een Lamborghini. Als hij in dit tempo blijft upgraden vragen wij af wanneer hij zijn eerste Bugatti haalt. Als je huidige carrière niet helemaal uit het verf komt, dan zou je het misschien toch maar eens moeten overwegen om vlogger te worden. It does pay the bills! Bekijk hieronder de video waarin hij zijn Lamborghini Urus  van 320.565 euro ophaalt:

Een SUV van drie ton

De motor in de Lamborghini Urus is zeker niet de minste. Wat dacht je van een bi-turbo achtcilinder met 650 pk? Het is dezelfde motor als in de Porsche’s Panamera en Audi’s RS lijn. In dit geval heeft de motor echter zo’n 100 pk en 59 newtonmeter koppel erbij gekregen. Daardoor is het geen verrassing dat hij met zijn 2.200 kilo van nul naar honderd gaat in 3,2 seconden. Die 2.200 kilo is niet het enige dat de Lambo zo’n bijzondere specificaties geeft. Hij is namelijk 5,11 meter lang en meer dan 2 meter breed. Nu is er niemand nog die Enzo Knol in zijn woonplaats Leusden de baas kan zijn op de snelweg.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De Jeep is verleden tijd. Welcome Lamborghini Urus 💛 Hoe dit is gebeurd kunnen jullie zien in de vlog! Linkje in mijn bio ✌🏻🥳

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op