Tja, tegenwoordig heb je niet eens meer een vaste baan nodig om die dikke auto waar je altijd van droomde te kopen. Vlogger Enzo Knol levert het bewijs met zijn gloednieuwe Jeep ter waarde van 239.142 euro, die hij afgelopen weekend heeft aangeschaft. Gelukkig heeft ‘ie wel smaak!

Enzo Knol en zijn Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Enzo Knol is een 25-jarige vlogger en mag zich gezien zijn views en abonnees tot de een van de bekendste vloggers van ons land rekenen. Zijn vlogs zorgen voor een totaal van 1.749.458.364 weergaven en hij heeft bijna 2 miljoen abonnees. We vinden Enzo vaak in Leusden, om daar met Lamborghini’s te rijden, maar toch ging hij ditmaal voor een Amerikaanse auto en geen Italiaanse. Afgelopen jaar kocht de vlogger trouwens ook al een Porsche Panamera 4s. Misschien toch maar tijd om je camera af te stoffen en je hele leven te filmen? Check hieronder de vlog van Enzo Knol.

In 3,7 naar de 100 sprinten

De nieuwe Jeep die Enzo heeft aangeschaft is niet zomaar een Jeep, het is namelijk echt een beest van een auto. Het beschikt over 707 pk met een 6,2-liter grote Hemi-blok en levert 875 Nm aan koppel en is met slechts 3,7 seconden van zero to hundred en is daarmee bijna een seconde sneller dan zijn Porsche! De topsnelheid van dit beest – waar er overigens maar 6 van in Nederland rond rijden – is 290km/u. Enzo zou er volgens Finnik 239.142 euro hebben betaald, waarvan er 114.727 euro aan BPM is betaald.

Enzo Knol vlogger vlog Jeep Trackhawk