Entertainment

Ronald Koeman heeft een huis gekocht in Huis ter Duin, toeval?

huis van ronald koeman

Dat Ronald Koeman sinds zijn overstap naar wereldwijde topclub FC Barcelona lekker in de centjes zit, is voor niemand een verrassing. Zijn salaris zal er wel een tikkie beter op zijn geworden en als je geld hebt, ga je dingen kopen. In het geval van Ronald Koeman is het een nieuw huis geworden, op een bijzondere plek. De locatie waar vroeger het Nederlands elftal zijn nachten doorbracht tijdens interlandperiodes: Huis ter Duin.

Het succes van Ronald Koeman

In de voetbalwereld heeft Ronald Koeman al verspreid over veel jaren succes gehad. Het begon als voetballer, toen hij onder meer Europees Kampioen werd met Oranje. Zijn goede band met het nationale elftal is er dus altijd al geweest. Nu hij als coach van Feyenoord, Everton, Southampton en het Nederlands elftal veel ervaring heeft opgedaan, zit hij bij FC Barcelona. Daar heeft hij nu te maken met onder andere Lionel Messi en Frenkie de Jong.

View post on Instagram
 

Een luxe penthouse van Ronald Koeman in Huis ter Duin

Nu hij in Barcelona werkt, zou je niet verwachten dat Ronald Koeman in Nederland nog een huis zou kopen. Toch heeft hij het gedaan op een bijzondere plek: in Huis ter Duin in Noordwijk. Het gaat om een penthouse, dat niet het kleinste kamertje is dat ze hebben in het mooie gebouw. Voordat het Nederlands elftal in Zeist verzamelde bij het voorbereiden op interlands, deden ze dat in Huis ter Duin. Zelf is Ronald Koeman dus al vaak op deze plek in Noordwijk geweest.

Waar voor je geld op de 10e verdieping

Het penthouse, dat op de tiende verdieping ligt, kun je zeker wel luxe noemen. Het heeft een oppervlakte van 146 vierkante meter waar je twee slaapkamers en een bad- eet- en woonkamer vindt. Niet het grootste landhuis dat je kunt hebben, maar van alle gemakken voorzien. Je bent direct verbonden aan het hotel en kan gebruik maken van het zwembad en de sauna. Het uitzicht op de zee is ook heerlijk wakker worden.

De prijs van het huis van Ronald Koeman vertrek is niet klein: 1.298.000 euro. Hij kon dit in één keer afrekenen, zonder hypotheek af te sluiten. Het is lastig om daar verbaasd over te zijn, gezien zijn enorme carrière en vermogen.