Entertainment

Even voorstellen: de knappe Rike Nooitgedagt, vrouw van Virgil van Dijk

Rike nooitgedagt vrouw Virgil van Dijk

Virgil van Dijk is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste verdedigers ter wereld. Bij Liverpool en het Nederlands Elftal speelt hij de sterren van de hemel. Na een aantal jaar bij Liverpool is hij al een aantal prijzen rijker. Maar zijn grootste prijs had hij al voor ene veel langere tijd in bezig: de knappe Rike Nooitgedagt, de vrouw van Virgil van Dijk.

De indrukwekkende carrière van Virgil van Dijk: van FC Groningen naar Liverpool FC

Virgil van Dijk, wie kent ‘m niet? De speler van Liverpool is inmiddels ook de onbetwiste aanvoerder van het Nederlands elftal. Maar het heeft niet altijd van een leien dakje gelopen. Hij begon bij FC Groningen en kwam lastig hogerop. Celtic was zijn eerste stap naar het buitenland, een mooie club maar niet wat hij voor ogen had. Hij wilde naar de Premier League. Celtic liet hem niet gaan, maar Virgil deed er alles aan om naar Southampton te gaan. Een paar maanden verder had hij eindelijk zijn transfer te pakken. Bij Southampton maakte hij meteen indruk en het was slechts een kwestie van tijd voordat hij werd opgepikt door één van de grote topclubs. In 2018 maakte hij voor 84.5 miljoen euro de stap naar Liverpool, de rest is geschiedenis. Naast een sterke man staat vaak een nog sterkere vrouw. Dat is de vrouw van Virgil van Dijk, Rike Nooitgedagt.

View post on Instagram
 

Wie is Rike Nooitgedacht, de knappe vrouw van Virgil van Dijk?

Een open Instagram account heeft de knappe voetbalvrouw helaas niet, maar ze is vaak te zien samen met de ster van Liverpool. Rike Nooitgedagt is naast voetbalvrouw ook moeder. In 2014 kregen de twee hun eerste kindje. Vlak voor de bevalling werd Virgil van Dijk voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands Elftal. De vrouw van Virgil van Dijk werd speciaal eerder ingeleid, zodat Van Dijk bij de bevalling kon zijn én op tijd was voor de interlands. Pijnlijk genoeg speelde hij toen nog niet. De twee zijn al jaren bij elkaar en ze bleef altijd aan zijn zijde. Virgil van Dijk mag zich een gelukkig man noemen.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

View post on Instagram