Hij veroverde de afgelopen jaren de meest prominente plek in de kickbokswereld, Rico Verhoeven. Met zijn angstaanjagend gespierde verschijning. Hij is een beest en laat keer op keer zien dat hij de koning van de ring is en dat alles als super sympathieke verschijning. Dat de andere droom van Rico Verhoeven ligt in de acteerwereld steekt hij niet onder stoelen of banken. Met een eerste grote filmrol op zak kan hij er nu nog eentje aan zijn lijstje toevoegen: een eigen realityserie op SBS6.

Rico Verhoeven serie

De serie, die RICO gaat heten bestaat uit vijf delen. De aanleiding is het gevecht met Badr Hari wat er aankomt. In de serie volgen we de kickbokskampioen in zijn voorbereiding op dit beladen gevecht. Echt acteren is het natuurlijk niet, aangezien het om ‘een kijkje in het leven’ gaat. Volgens Rico heeft hij nog nooit eerder zo veel van zichzelf en zijn privésituatie laten zien. We zien niet alleen zijn sportieve voorbereiding, maar ook de mentale kant en de tijd die hij nog vrij probeert te maken voor zijn vrouw en kinderen.

Gevecht met Badr Hari

De cameraploeg van de serie volgen Rico Verhoeven al 10 maanden op de voet. Dit alles met 21 december in het vizier: de dag dat Badr en Rico het nog één keer genadeloos hard tegen elkaar opnemen in de ring. Het gaat officieel niet om een titelgevecht maar iedereen die het gevecht van vorige keer heeft gezien weet dat er op het gebied van status veel van af hangt. Heel veel. Rico Verhoeven stapte na een relatief korte strijd als winnaar uit de ring, nadat hij Badr Hari een gebroken arm trapte. Hari is uit op revanche. Gisteravond was de stare-down tussen de twee en die benadrukte nogmaals hoe intens de strijd tussen deze twee titanen zal gaan zijn. Wij kunnen niet wachten.

De serie van Rico Verhoeven is vanaf 25 november voor vijf weken te zien op SBS6.

Bron: AD