Entertainment

Acteerambities? Rico Verhoeven zoekt figuranten voor nieuwe film

figuranten film Rico Verhoeven

Rico Verhoeven, ook wel bekend als ‘the King of Kickboxing’, heeft in zijn vecht-carrière zo’n beetje alles bereikt waarvan hij droomde. Deze zomer begint hij aan één van zijn andere dromen: Een acteer carrière. En als je wilt, kun je zomaar met hem op het witte doek verschijnen. Rico Verhoeven zoekt namelijk figuranten voor zijn film ‘The Black Lotus’.

Nieuwe film Rico Verhoeven

De wereldkampioen gaat de hoofdrol spelen in zijn eigen film genaamd ‘Black Lotus’. De Engelstalige film gaat over een voormalig militair die nog één keer op missie gaat om een bijzonder iemand moet redden. Als je denkt dat dit zomaar één of andere ‘money film’ wordt waarin hij zichzelf de hoofdrol gunt, dan heb je het goed mis. Op zijn Instagram is te zien dat hij zijn rol heel serieus neemt. Zo post Rico regelmatig video’s waarin te zien is hoe hij speciale acteer- en vechtlessen volgt. Wil jij nou schitteren aan zijn zijde? Dan kan je je aanmelden als één van de figuranten in ‘The Black Lotus’, de film van Rico Verhoeven.

View post on Instagram
 

Verhoeven zet kickboksen opzij voor nieuwe film ‘The Black Lotus’

Al jarenlang heeft Rico Verhoeven het over zijn nieuwe ambitie. De GLORY-kampioen zou eigenlijk al eerder beginnen met het maken van Black Lotus, maar de pandemie zorgde ervoor dat de opnames van de film telkens weer werden uitgesteld.

Verhoeven is focust zich nu volledig op de film en heeft er daarom bewust voor gekozen om voorlopig geen gevechten in te plannen. “Aan mijn leven als sporter zit een houdbaarheidsdatum, dus ik dacht lang na over wat ik daarna moet doen”, zei de vechter in de docu ‘Rico: Dream Big’.” Acteerwerk is overigens niet de enige reden waarom ‘The King of Boxing’ voorlopig niet te zien zal zijn in de ring. Aan zijn laatste gevecht met Jamal Ben Saddik heeft Verhoeven namelijk een souvenir overgehouden. Verhoeven zijn oogkas moet nog herstellen van de klappen die hij in oktober 2021 kreeg.

Watch on YouTube

Figuranten gezocht voor film van Rico Verhoeven ‘The Black Lotus’

Een film maak je natuurlijk niet met één acteur. Naast de rol van militair zullen er ook veel andere rollen gevuld moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ambulancepersoneel, of een echtpaar, maar vooral veel figuranten. Blue Circle Casting zoekt daarom nog naar figuranten voor ‘The Black Lotus’, de film van Rico Verhoeven. Ben jij beschikbaar op verschillende data in juni en juli en kan je makkelijk reizen naar Amsterdam, Amstelveen en Hilversum? Dan is dit je kans. Klik  hier en meld je aan als één van de figuranten in de nieuwe film van Rico Verhoeven.